Iš apvirtusio automobilio vadavo moterį

Po ketvirtadienio darbų judrioje miesto gatvėje įvyko rimta avarija. Susidūrus dviem lengviesiems automobiliams, prireikė specialiųjų tarnybų pagalbos. Dėl apvirtusio automobilio buvo sutrikęs eismas.

Kauno apskrities policijos budėtojas informavo, jog pranešimas apie Raudondvario plente įvykusį eismo įvykį gautas 16.27 val. Skambinęs asmuo pranešė, kad susidūrė du automobiliai, vienas iš jų – „VW Polo“ – apvirtęs ant šono, todėl gali būti prispaustų žmonių. Į avarijos vietą buvo nedelsiant išsiųsti keli policijos, ugniagesių bei medikų ekipažai.

Ugniagesių gelbėtojų budintis asmuo patvirtino, kad buvo reikalinga jų pagalba. Specialiomis žirklėmis prapjovus stogą iš apvirtusio automobilio išvaduota moteris. Ji pristatyta į gydymo įstaigą.

Dėl įvykusios avarijos ir vakarinio piko Raudondvario pl. buvo susidariusios automobilių spūstys. Atvertus ant šono gulėjusią transporto priemonę, kelias atlaisvintas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jolanta

Jolanta portretas
Gal specialistai galėtų išaiškinti, kieno pirmumas šioje sankryžoje-ar iš Kėdainių g. sukantiems į kairę, ar išvažiuojantiems tiesiai iš "Vilko" teritorijos kiemo?

kaunas

kaunas portretas
BOBA UZ VAIRO,MIRTIS UZ POSUKIO.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių