Paaiškėjo kelias savaites ieškotos antstolės mirties priežastis

  • Teksto dydis:

„Jokių objektyvių duomenų manyti, kad antstolės Ramunės Mikliušienės mirtis buvo smurtinė, nėra“, – portalui kauno.diena.lt teigė su nemažą atgarsį sukėlusia jos paieškų atomazga susiję teisėsaugininkai. Jų žodžius šiandien po pietų patvirtino ir teismo medicinos ekspertai kaip pirminę R.Mikliušienės mirties priežastį įvardiję sušalimą.

Kaip jau rašyta, Jonavoje bei Kėdainiuose antstolių kontoras turėjusi R.Mikliušienė, su kuria artimiesiems nepavyko susisiekti nuo gruodžio 10-osios, vakar po pietų buvo aptikta netoli savo namų L.Ivinskio gatvėje – patikslintais duomenimis, beveik pačioje aukštoko skardžio papėdėje, tarp jame augančių medžių.

Pagaliau nutirpus sniegui, jos palaikus rado policijos kinologas su tarnybiniu šunimi.

Anot teisėsaugininkų, šis nuošalus gamtos kampelis, vietiniu vadinamas Ąžuolyno parku, buvo mėgiama R.Mikliušienės pasivaikščiojimų vieta.

Jokių objektyvių duomenų manyti, kad antstolės Ramunės Mikliušienės mirtis buvo smurtinė, nėra.

Po antstolės dingimo šiose apylinkėse buvo užfiksuotas ir paskutinis jos mobiliojo telefono signalas. Dėl šios priežasties Kauno policija ir buvo linkusi ieškoti R.Mikliušienės netoli jos namų. Tačiau tam trukdė netrukus iškritęs gausus sniegas. Dingusiosios palaikai rasti tik jam nutirpus.

Anot teisėsaugininkų, rasti ir R.Mikliušienės, išeinant iš namų, pasiimti asmeniniai daiktai. Kaip jau rašyta, – tik mobilusis telefonas ir raktai.

Apžiūrėjus įvykio vietą, konstatuota, kad greičiausiai įvyko nelaimingas atsitikimas. 51-erių R.Mikliušienė nukrito nuo skardžio arba sutrikus sveikatai, arba paslydusi. Ir, kaip manoma, galėjo trumpam prarasti sąmonę. O po to – ir mirtinai sušalti. Anot vietinių gyventojų, R.Mikliušienės radimo vieta mažai lankoma.

Kaip jau rašyta, jokių į akis krentančių išorinio smurto žymių, aptikus R.Mikliušienės kūną, jį įvykio vietoje apžiūrėjęs ekspertas nerado.

Šiandien po pietų atlikus skrodimą, teismo medicinos ekspertai teisėsaugininkų versiją dėl galimo sušalimo patvirtino, konstatuodami, kad ant velionės kūno aptikti tik paviršiniai nubrozdinimai, būdingi kritimui. Tačiau dar bus skirti papildomi tyrimai.

Apie R.Mikliušienės dingimą pranešė jos sūnus. Tačiau, kaip aiškėja, ne tą pačią dieną, kai ji dingo, o kitą. R.Mikliušienė gyveno su sūnumi tame pačiame name. Tačiau turėjo atskirus įėjimus, dėl ko sūnus jos pasigedo ne iš karto. O galimai tik tada, kai pamatė pirmadienį prie namų stovintį mamos automobilį, kuriuo ji turėjo būti išvažiavusi į darbą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

darius

darius portretas
gal kazkokio matijosaicio zmona ir nemire, gal kazkas suvaidino, kad gauti draudima o gal ir cia panasiai...

kaimyne

kaimyne portretas
skaitykit kauno ideja srtaipsni 2018 gruodzio 23 dienos viskas labai teisingai aprasyta tik daug reikia drasos tai isviesinti sekmes idejai kauno dirbant sunkiame kelyje veliau ir as dasidesiu su turimais dokumentais

Anonimas

Anonimas portretas
Girta nukrito nuo slaito ir susalo.Megeja buvo...
VISI KOMENTARAI 41

Galerijos

Daugiau straipsnių