Ankstyvas rytas – su avarijomis, yra sužeistųjų

  • Teksto dydis:

Ankstų ketvirtadienio rytą Kaune pasipylė avarijos. Vienos jų metu sužalotas vyras.

Kauno policijos budėtojas portalą kauno.diena.lt informavo, kad prieš pat 7 val. ryto Raudondvario pl., netoli 101 numeriu pažymėto pastato, sankryžoje, įvyko dviejų lengvųjų automobilių avarija. Laimė, per "Ford" ir "Nissan" susidūrimą rimtesnių sužalojimų išvengta. Vairuotojai vietoje užpildė eismo įvykio deklaraciją.

Dar vienas eismo įvykis fiksuotas 7.20 val. vakariniame aplinkkelyje, už Lampėdžių tilto, važiuojant link Šilainių. Pareigūnų duomenimis, čia susidūrė du lengvieji automobiliai.

Vienam eismo įvykio dalyviui sužalota koja, jis pristatytas į gydymo įstaigą.

Vairuotojai taip pat užfiksavo kitas eismo nelaimes kelyje. Nesėkmingai rytas prasidėjo vienam "Audi" vairuotojui, kuris netoli Kauno Algirdo Brazausko hidroelektrinės tilto nulėkė į griovį. 

Dar vienas panašus incidentas įvyko jau po 9 val. ryto kelyje Lapės-Kaunas. Čia eismą paralyžiavo techninės pagalbos automobilis, atvykęs iš griovio ištraukti automobilio. 

Vairuotojai raginami būti itin atidūs kelyje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

RB

RB portretas
Taip, slidus kelias tikrai didelė problema, bet neretai kaltas ir žmonių skubėjimas ir bandymas sutaupyti keleta minučių... kelių ereliai neįvertina blogų kelio sąlygų ir taip atsiduria griovy ar "apsikabina" kokį stulpą...

RJ

RJ portretas
Siemet ziema retai buvo slidziu keliu, todel "neissimuse" begalviai. Paklauskit siu vairuotoju, visi sakys , kad kaltas slidus kelias , bet ne jis. Gail, bet ne visiem pilnai Dievas pridejo smegenu i galva.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių