Aleksotiškės išsiblaškymas sukėlė ant kojų specialiąsias tarnybas

  • Teksto dydis:

Vėlų pirmadienio vakarą į Aleksote esančią Antanavos gatvę skubėjo beveik visos Kauno specialiosios tarnybos. Ugniagesiai gelbėtojai tuo pačiu vieno šios gatvės penkiaaukščio adresu per pusvalandį kviesti net du kartus. Ir abu kartus pakeliui buvo atšaukti.

Šios sumaišties kaltininkės - dvi kaimynės iš Antanavos gatvės 18-ojo namo. Viena iš jų apie 22.30 val. sunerimo, kodėl praviros kitos kaimynės dvigubų lauko durų pirmosios durys, o kitos – užrakintos. Nepavykus į šias prisibelsti, pilietiškoji kaimynė puolė skambinti į Bendrąjį pagalbos centrą.

Jos nerimu, kad kažkas galėjo nutikti kaimynei, užsikrėtę šio operatoriai tradiciškai pasiuntė į Aleksotą policiją, ugniagesius bei greitosios medikus.

Pirmieji atvykę policijos pareigūnai, taip pat negalėdami prisibelsti, papildomai paprašė ugniagesių gelbėtojų, jau ne kartą tokiais atvejais lipusių į butus per balkonus ar langus, pagalbos. Tačiau pakeliui pastarieji buvo atšaukti, nes policininkams pagaliau duris atidarė, prieš eidama miegoti pirmąsias lauko duris pamiršusi užsirakinti išsiblaškėlė.

Nepraėjus nė pusvalandžiui ugniagesiai gelbėtojai tuo pačių Antanavos gatvės adresu kviesti pakartotinai. Šį kartą jų pagalbos dėl užklimpusio savo automobilio šaukėsi greitosios pagalbos medikai. Pakeliui jiems į pagalbą ugniagesiai gelbėtojai gavo pranešimą, kad šios jau nebereikia – medikai sugebėjo išvažiuoti patys.

Bet kokiu atveju, svarbiausia, kad visa ši sumaištis baigėsi laimingai. Na, o specialiųjų tarnybų funkcija ir yra padėti tokiose situacijose.      



NAUJAUSI KOMENTARAI

mhm

mhm portretas
Aš irgi kartais išvažiuoju paprasčiausiai tik pasivėžint, bet kurą pats perku.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių