Aleksote – masinė avarija, vienas vairuotojas išvežtas į Klinikas

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienį Europos prospekto ir Veiverių gatvės sankirtoje įvyko šešių automobilių avarija.

Pranešimą apie incidentą policija gavo 15.44 val. Į eismo nelaimę pateko du "Volkswagen" markės, "Audi", "Seat", "Suzuki", "Mitsubishi" markių automobiliai.

"Mitsubishi" vairuotojui prireikė medikų pagalbos – jis išvežtas į Klinikas. Kaip portalui kauno.diena.lt teigė policijos atstovas, pirminiais duomenimis, dėl incidento yra kaltas 61-erių "Mitsubishi" vairuotojas.

Pirminiais duomenimis, vairuotojai yra blaivūs.

Apie 17 val. policijos pareigūnai dar dirbo įvykio vietoje. Skaitytojai praneša, kad šioje Aleksoto atkarpoje yra susiformavusios nemažos transporto priemonių spūstys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Realiai

Realiai portretas
Tai galima laikyti automobiliu patvarumo testu. Panasu, kad avarijos kaltininkas atsipirko tik apsauginio vamzdzio-tipo buferio- ilenkimu. O kiek stiprus smugis buvo, matosi ir kitu masinu...

Lietuvis

Lietuvis portretas
Mylėkime vienas kitą kaip patį save.

Senis nx 61 m

Senis nx 61 m portretas
ir dar mat Mitsubiši džipuką nusipirkes, nori kad jaunų moterų susirast, tai užtai ir mašinas naujas nusiperka, turi mat seniai pinigų. Bet kas iš to kai jau pelenai iš šiknos byra, jau ir vairuot nebesugeba, kur tai matyta per šitą tarbaklynį senį šitiek mašinų susidaužė. Jau reikia ne tik baudą duot , bet ir teises atimt. Uj , kaip nekenčiu tokių mandrų senių, kurie vaidina jaunus.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių