Akylas šilainiškis užminė mįslę policijai

  • Teksto dydis:

Trečiadienio vidurdienį Kauno policija sulaukė neįprasto pilietiško asmens skambučio. Žmogus teigė matantis pro langą ant greta esančios elektros pastotės galimai automobilių detales.

Pareigūnams atvykus nurodytu Baltų prospekto adresu, teko kviestis pagalbon ugniagesius gelbėtojus, nes pasiekti skambinusiojo radinio be kopėčių buvo neįmanoma.

Atskubėjus pagalbai su ištraukiamomis kopėčiomis, operacija buvo baigta per septynias minutes. Konstatuota, kad ant pastato stogo – vairo pagalvė ir nudaužta automobilio apdailos detalė.

Į visus klausimus, kuriuos sukėlė šis radinys, tarp jų - ir, kokiu būdu rasti daiktai atsidūrė ant pastotės stogo, atsakymo ieško Santakos policijos komisariatas. Panašu, kad taip originaliai grobio bandė atsikratyti arba vagys, arba iš eismo įvykio pabėgę asmenys.

Šią savaitę Kauno ugniagesiams gelbėtojams teko dalyvauti ir kur kas kurioziškesnėje gelbėjimo operacijoje – pirmadienio vakare, bandydamas patekti į Vytauto prospekte esančio Stoties turgaus teritoriją, nevykusiai užsikabino ant tvoros už kelnių ir nebepajėgė nulipti pilietis K.F. Ir jo gelbėjimo operacijoje naudotos ištraukiamos ugniagesių gelbėtojų kopėčios – baiminantis, kad išlaisvintas nelaimėlis nesėkmingai nenukristų. Prireikė ir specialių žirklių, kuriomis teko perkirpti ir tvoros kalinio kelnes.

Papildomai pranešama, kad nelaimėlis jokių sužalojimų nepatyrė. Tačiau, ar jis buvo blaivus ir kodėl ryžosi šiam kaskadiniam triukui, subtiliai nutylima.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nieko nesuorantu:

Nieko nesuorantu: portretas
"Žmogus teigė matantis pro langą ant greta esančios elektros pastotės galimai automobilių detales" tai ant pastotes ar greta pastotes?

POVILAS

POVILAS portretas
Didziule pagarba kauno centro ugniagesiam gelbetojiam.Nezinau kaip kitur Kaune dirba ugniagesiai,bet teko matyt kaip gerai dirba centro ugniagesiai ir galiu pasakyt,kad jie dirba tiesiok puikiai.Nuosirdziai dekoju jums uz isgelbetas gyvibes,isgelbeta zmoniu turta ir labai greita ir operatyvu jusu darba.Linkiu jiums kuo geriaiusios sveikatos ir sekmes siame nelengvame darbe ir seip gyvenime.

:O

:O portretas
"žirklių, kuriomis teko perkirpti ir tvoros kalinio kelnes."
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių