„Akropolyje“ vėl „prasisuko“ vagys: šįkart – vaistinėje (gal atpažįstate?)

  • Teksto dydis:

Kauno policija atlieka tyrimą dėl vagystės ir prašo visuomenės pagalbos.

Vasario 6 d. apie 12.15 val. iš Kaune, Karaliaus Mindaugo pr., prekybos centre esančioje vaistinėje pastebėta, kad pavogti vaistiniai preparatai, kurių vertė 159 eurų. Vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo moterį, galinčią turėti tyrimui reikšmingos informacijos.

Asmenis, pažįstančius šią moterį ar žinančius jos buvimo vietą, galinčius suteikti bet kokios vertingos informacijos, policija prašo skambinti į Kauno apskrities VPK telefonu (8 37) 30 35 73 arba rašyti el. paštu egidijus.merkelis@policija.lt.

Už šią nusikalstamą veiką gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas.

Tyrimą organizuoja ir kontroliuoja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros Trečiojo skyriaus prokurorai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ar peršalot galvas...

Ar peršalot galvas... portretas
Jau kokios kvailystės, vogia nes mat vaistų reik, dar, kad gyvenimas sunkus...tikrai galvas peršalot, tai gal sušelpkit, kad toki faini. Nuo kada vaistinėje taip būna padėti vaistai mirštantiems tėvams?Tokius duoda pagal rezeptą... Faktas, kad vogė papildus, vitaminus, ar kokius brangius niekalus, tikrai ne bintą ir aspiriną.

Kaunietis

Kaunietis portretas
Saunuole sekmes tau darbe

...

... portretas
Negailėkit pinigų apsaugai, ir tokių atvejų nebus. O dabar - apsaugą išvaikot, o dabar tikitės kad mes (panašiai darbo netekę) darmai svetimą darbą dirbsim?..
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių