100 pakelių rusiškų cigarečių vyrui atsieis mažiausiai tūkstantį litų

  • Teksto dydis:

Daugiau nei 100 pakelių rusiško pavyzdžio cigarečių piliečiui gali kainuoti nuo 1 tūkst. iki 5 tūkst. Lt.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno miesto Žaliakalnio policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus Eigulių policijos nuovados pareigūnai, tikrindami internetiniame tinklapyje www.beseselio.lt gautą informaciją dėl nelegalios prekybos rusiškomis cigaretėmis, 2014-07-25 stebėjo Kaune, Savanorių pr., esančią turgavietę.

Apie 17.00 val. pareigūnai pastebėjo link minėtos turgavietės einantį asocialios išvaizdos, įtartinai atrodantį, asmenį, kuris su savimi turėjo maišelį. Pareigūnams priėjus prie šio vyriškio ir paklausus anketinių duomenų, pastarasis labai sutriko, pasimetė ir savo anketinių duomenų nepateikė. Pasiteiravus, ką pilietis turi maišelyje ir jam neatsakius, paprašyta parodyti jo turinį. Nenoriai pravėrus maišelį, viduje rasta 118 pakelių 3 rūšių cigarečių (50 pakelių „NZ Gold“, 48 pakeliai „Fest„ ir 20 pakelių „Minsk Capital“), kurios buvo pažymėtos ne lietuviško pavyzdžio banderolėmis. Rastų cigarečių bendra muitinė vertė, įskaitant privalomus mokesčius, 943,66 Lt.

Dėl akcizais apmokestintų prekių gabenimo piliečiui A. M. (gimusiam 1963 m.) buvo surašytas administracinio teisės pažeidimo protokolas dėl akcizais apmokestinamų prekių laikymo, gabenimo, naudojimo ar realizavimo pažeidžiant nustatytą tvarką. Visa surinkta medžiaga bus persiųsta į teismą.  Už minėtą pažeidimą numatyta bauda nuo 1 tūkst. iki 5 tūkst. Lt su prekių konfiskavimu.

Primename, kad apie vietas, kur prekiaujama akcizais apmokestinamomis prekėmis, apie asmenis, užsiimančius tokia neteisėta veikla, policijai galite pranešti anoniminiu pasitikėjimo telefonu (8 37) 30 30 50 arba bendruoju pagalbos telefonu 112. Policija dėkoja visiems, kurie jau skambino ir suteikė vertingos informacijos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Budai

Budai portretas
pats matyt iš šešėlio gyveni, kad taip putojiesi :)

Buda

Buda portretas
Puiki pabaiga,kaip dr.Stalino laikais - skusk greiciau,kitap tave apskus tavo kaimynas.Kas pirmas - tas laimes. Kaip Pavliko morozovo laikais: ko nors uzpykai ant tevo ar motinos -skusk ir juos,tapsi jaunuoju konservatoriumi.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių