Žmonių ramybę visose Kauno rajono seniūnijose saugos vaizdo stebėjimo kameros

Stiprindami nusikalstamų veikų prevenciją, Kauno rajono savivaldybės Viešosios tvarkos skyrius kartu su policija planuoja visose 25 seniūnijose įrengti vaizdo stebėjimo kameras.

Iš pradžių ketinama kiekvienoje seniūnijoje įrengti po dvi kameras. Artimiausiu metu paaiškės, kuriose vietose jos bus montuojamos. Viešosios tvarkos stebėtojai ir pareigūnai bendraus tiesiogiai.

„Žinodami, kad veikia vaizdo stebėjimo kameros, potencialūs nusikaltėliai elgiasi drausmingiau“, - įsitikinęs Viešosios tvarkos skyriaus vedėjas Sergejus Lemziakovas. Pasak jo, vaizdo stebėjimo kameros padės išsiaiškinti įvairius teisės pažeidimus ir užkirs kelią galimoms grėsmėms.

Kauno rajono savivaldybė akcentuoja, kad kai kuriose seniūnijose veikiančios vaizdo kameros jau padėjo išsiaiškinti ne vieną nusikaltimą. Vienas iš tokių įvykių neseniai nutiko Kačerginėje, kai V. Mykolaičio-Putino gatvėje, plėšikas moteriai papurškęs į akis dujų, atėmė iš jos mokėjimo kortelę bei krepšį su produktais. ELTA rašė, kad šį incidentą tuomet užfiksavo miestelyje įrengtos vaizdo kameros, todėl įtariamasis buvo atpažintas, ir jį sulaikė pareigūnai.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

jeigu

jeigu portretas
kas parodys kur Kačerginėj mcUno kamera, statau brendžio ! :-D

Senamiestis

Senamiestis portretas
o vat Kauno didmiestis atsilikes ik negalejimo. Ejau per pereja degant zalei sviesai vienoj intensyviausiu Kauno sankryzu, atleke idiotas, tik miklios savo reakcijos deka likau gyvas. Negalejau patiket toj sankryzoj nei vienos kameros, ir aplamai policijos reakcija i skunda buvo nuline, juk lavono nera. Bet musu meras uztai grandiniu visa Senamiesti prikabino ir tokiose vietose kur simta metu joks pestysis neina, juk pavaryt grandinem afigienas biznis, o vat kameros tai vein tik vargas paskui reiks tirt nusikaltimus, dirbt.

anonimui

anonimui portretas
ateik pažiūrėk kiek kamerų prikabinta rotušės aikštėj ir pažiūrėk kas darosi ten naktimis
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių