Žiemos mada: nugalėk pilką darganą ryškumu

  • Teksto dydis:

Žiema jau ant nosies ir, jei dar nepasiruošėte šalčiausiam metų laikotarpiui, pats metas tai padaryti. Jaukiuose prekybos miestelio „Urmas“ butikuose ir parduotuvėlėse padedami savo darbą puikiai išmanančių konsultantų žiemai apsirengsite ne tik šiltai, bet ir stilingai.

Apsirengs visa šeima

Vitrinose jau puikuojasi naujausių žiemos kolekcijų drabužiai tiek moterims, tiek vyrams, jaunatviški ir solidesni modeliai. Todėl, kad visi gali apsirengti nuo galvos iki kojų, čia labai mėgsta apsipirkti šeimos. Labai patogu, kad kiekvienas gali įsigyti drabužių derinių, kuriuos parenka puikiai savo darbą išmanantys parduotuvių darbuotojai.

Moterims – ryškios spalvos

Pasak konsultantų, mada kasmet tampa vis individualesnė, todėl tiek pirkėjai, tiek pardavėjai vis dažniau vadovaujasi posakiu „madinga tai, kas tau tinka“. Vis dėlto galima išskirti ir tam tikras tendencijas. Nemaža dalis moteriškų žieminių drabužių šiemet turi vyriško stiliaus užuominų: vyriško tipo kelnės, marškiniai po megztuku, languoti raštai.

Kita vertus, vis dažniau moterys išdrįsta žiemą atsisakyti pilkų, tamsių drabužių ir renkasi ryškesnes, gyvas spalvas, dažnai paįvairintas aksominėmis detalėmis. Kontrastuodami su pilka dargana spalvingi drabužiai padeda išsiskirti iš minios, pakelia nuotaiką.

Būtent dėl žiemą vyraujančių rudeniškų orų vis populiaresnės tampa žieminės striukės, nukonkuruojančios paltus. Striukės, beje, šiemet dar ryškesnių formų: įstriža užtrauktuko linija, išraiškinga apatinė drabužio dalis.

O kokia žiema be kailio! Būtent todėl kailinius dekoro elementus matome visur: jie puošia striukes, batus, kepures ir netgi rankines.

Vyrams: grįžta „lakūnai“

Vyrai, pasak prekybininkų, rinkdamiesi spalvas išlieka santūresni, bet pačių įvairiausių modelių megztiniai, striukės, kelnės padės išreikšti save kiekvienam.

Stiprioji lytis pasirinkimų turi ne ką mažiau nei moterys, o gal net ir daugiau! Nuo laisvų, natūralių, jaukių rusvų atspalvių iki modernios klasikos. Ir amžius čia nėra lemiamas veiksnys. Vieną dieną solidus ponas, kitą – jaunatviškas vyras: pagal nuotaiką ir aplinkybes. Todėl patogu, kai vienoje vietoje gali išsirinkti net kelis derinius.

Beje, viena ryškesnių tendencijų: į madą vėl grįžta vienas vyriškos mados etalonų – truputį pasikeitusios, bet puikiai pažįstamos šiltos „lakūno“ striukės kailinėmis apykaklėmis.

Fotografuota prekybos miestelio „Urmas“ Vakarinės galerijos parduotuvėse „Tokia mada“, „Be Happy“, „V&L Shoes“, „AD plius“, 7–8 prekybos salės. Prekybos miestelis „Urmas“, kuriame rasite daugiau kaip 2 500 įvairiausių parduotuvių, laukia jūsų pirmadienį–penktadienį nuo 9 iki 18 val., šeštadienį nuo 9 iki 17 val., o sekmadienį nuo 9 iki 15 val.


Šiame straipsnyje: urmasparduotuvėsmadaapranga

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių