„Žalgirio“ arenos lankytojų – jau trys milijonai

  • Teksto dydis:

Kauno „Žalgirio“ arena antradienį vykusių trečiųjų Lietuvos krepšinio lygos (LKL) finalo rungtynių metu atvertė dar vieną istorijos puslapį – sulaukė jau trimilijonojo lankytojo.

„Trys milijonai aktyvių, energingų, aukščiausius reikalavimus keliančių žmonių – tai yra kažkas tokio, ką mes turime čia, Kaune. Aš labai noriu padėkoti personalui – dažnai po 500 žmonių dirba per kiekvieną renginį“, – džiaugėsi arenos vykdomoji direktorė Asta Ivanauskienė.

Trimilijonuoju „Žalgirio“ arenos lankytoju tapo rungtynes tarp „Žalgirio“ ir Klaipėdos „Neptūno“ stebėjęs kaunietis Gintaras Pakštys.

„Kartais išbandau įvairias loterijas ir kartais man pasiseka. Na, o būti trimilijonuoju lankytoju yra labai didelė sėkmė, kuri mane nusišypsojo. Žadu ir toliau lankytis „Žalgirio“ arenoje“, – sakė jis.

G. Pakštys ne tik buvo pasveikintas aikštės viduryje per rungtynių pertraukėlę, bet ir apdovanotas. Laimingajam atiteko kito sezono „Žalgirio“ abonementas bei galimybė naudotis VIP arenos kliento privilegijomis kiekvieno „Žalgirio“ arenoje vyksiančio renginio metu.

„Žalgirio“ arena trijų milijonų lankytojų sulaukė per mažiau nei penkerių metų laikotarpį nuo arenos atidarymo pradžios.


Šiame straipsnyje: Žalgirio arenaarenosrenginiai

NAUJAUSI KOMENTARAI

15000000

15000000 portretas
Tik po penkis €,uz asneni, butu didele suma.Arenos islaikyms trechdali atime, o kur desimt milijonu?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių