„Žalgirio“ arena varžosi su Druskininkų ir Alytaus arenomis

Šių metų sporto vadybos apdovanojimuose „Penki Olimpiniai žiedai“ „Žalgirio“ arena gali būti pripažinta geriausiu sporto infrastruktūros objektu.

„Žalgirio“ arena varžosi su Alytaus arena ir „Snoras Snow arena“. Laureatai bus paskelbti gruodžio 3 dieną.

Apdovanojimų metu bus apibendrintas Europos krepšinio čempionatas, apžvelgti bei įvertinti geriausi metų sporto įvykiai ir renginiai, iškiliausių asmenybių veikla, sporto infrastruktūros objektai, savivaldybių veikla, aktualizuojamas pasirengimas 2012 metų olimpiadai.

Lietuvoje apdovanojimai už sporto vadybą įteikiami ne pirmą kartą. Pernai metų sporto vadybininku buvo paskelbtas Lietuvos krepšinio federacijos generalinis sekretorius Mindaugas Balčiūnas.

Metų sporto rėmėjo nominacijoje triumfavo Kauno „Žalgirį“ valdanti „Ūkio banko investicinė grupė”. Grupės prezidentas Vladimiras Romanovas taip pat gavo apdovanojimą už svarų indėlį į sportą.

Metų sporto renginiu pripažintas Vilniuje vykęs velomaratonas.


Šiame straipsnyje: Žalgirio arena

NAUJAUSI KOMENTARAI

Lawkas

Lawkas  portretas
Nebuvau Druskininkuose, gal ta ju arena su slidziu trasomis isties labai ispudinga. Na nebent. Bet itariu kad net nematau lygiaverciu varzovu Kauno arenai.

REALIAI

REALIAI portretas
TAI IR ŽALGIRIS TURI VARŽYTIS SU DRUSKININKŲ KOMANDOMIS ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

cha

cha portretas
Druskininku arena nors zmoniskai atrodo is isores,tai ne cia surudijusiom skardom aplopyta ir karmoranu perimvietem virsutiniam aukste,beje kur pavadinimas,dazais nots uzrasykit jeigu neistengiat raidziu uzdet
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių