„Žalgirio“ arena tapo grožio ir sveikatos oaze

Šį savaitgalį "Žalgirio" arena – pilna virsmo, vilties ir naujienų.  Čia tebevyksta penktadienį prasidėjusios „Beauty Expo“ ir "Sveikatos dienos 2018" parodos.

Tad po vienu stogu buvo galima pamatyti ir net išbandyti daugybę sveikatingumo, medicinos ir grožio procedūrų, priemonių, išgirsti apie įvairias naujoves ar siūlomus sprendimus.

Kol vieni parodos gilinosi į profesionalias plaukų, odos, nagų priežiūros priemones, kosmetiką, paslaugas, parfumeriją, klausėsi profesionalių visažistų, dermatologų konsultacijų, stebėjo kaip čia pat kuriamas vestuvinis makiažas, šukuosenos ir taip toliau, kiti į areną atvyko dėl gydymo ir sveikatinimo aktualijų.

Tokia paroda - puiki proga greitai susipažinti su medicinos įstaigų, sanatorijų paslaugomis, pasikonsultuoti su specialistais, apžiūrėti naujausią medicinos įrangą, priemones, sužinoti apie slaugos ir neįgaliųjų techniką, ortopediją, ortopedines priemones, klausos ir regos korekciją, dantų priežiūros priemones, sveikatinimo bendruomenių veiklą ir t.t.

Pavyzdžiui, ar žinojote, kad vėžio ir kitų sudėtingų ligų gydymui skirti personalizuoti pažangiosios terapijos vaistiniai preparatai šiandien gali būti pagaminti ir Lietuvoje? 

„Imunoterapija išskirtinė ir tuo, kad žmogaus organizme nesukelia jokių atmetimo reakcijų“, – sakė dendritinių ląstelių preparatą gaminančios bendrovės „Froceth“ vadovė ir bendraįkūrėja Agnė Vaitkevičienė.

Daug ką papasakoti parodos lankytojams pasiruošę ir alternatyviosios medicinos atstovai. Apiterapija, homeopatija, aromaterapija, šviesos terapija, kineziterapija, masažai, bioenergetika, magnetoterapija, inovatyvūs, ekologiški sprendimai namų aplinkai nestokojo susidomėjimo.

Lankytojų buvo apstu ir prie paslaugas čia pat teikiančių grožio specialistų. Ne viena ponia ar ponas iš parodos grįžo su nauja šukuosena, makiažu ar išbalintais dantimis.

Parodos dar veiks ir sekmadienį. Įėjimas - nemokamas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

zzz

zzz portretas
Benu vaistineje

k

k portretas
kur galima isigyti crescina priemoniu plaukams
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių