„Žalgirio“ arena Naujuosius pasitiks su G. Paškevičiumi ir ABBA

Gruodžio 31 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje ruošiamasi Naujųjų metų sutikimo šventei su garsiausiu šou pasaulyje „The Music of ABBA“ ir scenos grandu Gyčiu Paškevičiumi. Organizatoriai kviečia 2013-uosius pasitikti kelių tūkstančių žiūrovų minioje gėrintis įspūdingu šventiniu fejerverku prie arenos.

Naujųjų sutikimo šventė taps tradiciniu „Žalgirio“ arenos organizuojamu renginiu, kurio kokybei teikiamas itin didelis dėmesys.

„Norisi, kad arenos lankytojai tokį šventinį vakarą jaustųsi tikrai puikiai ir Naujuosius pasitiktų tik su geromis emocijomis, kurios lydėtų visus metus. „Tiek ABBA, tiek Gyčio Paškevičiaus dainos visiems gerai žinomos, mėgstamos tiek jaunų, tiek vyresnio amžiaus žmonių", – sakė „Žalgirio“ arenos rinkodaros vadovė Vilija Bulanavičienė.

„The Music of ABBA“ šou išskirtinai tik „Žalgirio“ arenos lankytojams dovanos grupė iš Švedijos „Arrival“. Susikūrusi 1995 metais, ši grupė jau apkeliavo 45 pasaulio valstybes.

„Šis ABBA šou neabejotinai autentiškiausias – tik šie muzikantai turi teisę pasirodyti su originaliais ABBA sceniniais rūbais ir tik šio šou metu scenoje pasirodo vienas iš originaliosios ABBA narių“, – pasakojo „Žalgirio“ arenos renginių organizavimo vadovas Renatas Načajus.

Jo teigimu, naujametinį vakarą lankytojai išgirs žinomiausius ABBA hitus: „Dancing Queen“, „Mamma Mia“, „Take A Chance“,  „Money Money Money“, „Thank You For The Music“ ir daug kitų.

Šiemet koncertinį turą po didžiausias Lietuvos arenas surengęs atlikėjas G. Paškevičius grįžta į Kauną.

„Prisimenate jubiliejinį Gyčio koncertą pilnutėlėje „Žalgirio“ arenoje, kai atsistojusi keliolikos tūkstančių gerbėjų minia kartu su atlikėju dainavo legendines jo dainas? Tąkart arenoje buvo užfiksuotas lietuviško šou rekordas – dainininko susirinko pasiklausyti apie 12 tūkstančių žiūrovų. Naujųjų išvakarėse arenos lankytojams vėl norime dovanoti tą neužmirštamą jausmą", – sakė R. Načajus.

Gerbėjai išgirs žinomiausias G. Paškevičiaus dainas: „Tu vėjo paklausk“, „Šiam pasauly“, „Draugams“ – ir būsimus hitus iš naujojo albumo „Laiko traukiniai“. Kartu su dainininku scenoje pasirodys grupė „Crazy Crow“ ir vokalo grupė „Capella A“.

Tuoj po vidurnakčio, iš anksto įsigijus papildomą bilietą, šventę bus galima pratęsti arenos restorane „14 10“ šėlstant iki ryto su geriausiais 80-ųjų ir 90-ųjų hitais.

„Šventinis šėlsmas arenos restorane „14 10“ prasidės iškart po vidurnakčio. Kiekvieno atėjusiojo laukia maloni dovana – šventinis kokteilis, kuris palepins kiekvieno gomurį, bei mini užkandėlės. Šampano piramidės, degantys kokteiliai, 80-jų ir 90-jų laikų mados bei, žinoma, tų laikų legendinė muzika kartu su jau gerai kauniečiams pažįstamais disco ekspertais DJ Bartukais, – šventinio vakaro planais dalijosi restorano savininkas Giedrius Masalskis. – Tėveliai, švenčiantys su vaikais, taip pat galės atsipalaiduoti ir linksmintis, kol jų atžalas užims Naujųjų metų auklytės – animatoriai."

Svarbu paminėti, jog dėl riboto vietų skaičiaus arenos restorane „14 10“, šėlsmas iki ryto skirtas tik naujametinio koncerto „Žalgirio“ arenoje žiūrovams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vidma

vidma portretas
Jau matau kaip valstiečiai suprakaitavę šoka tribūnose su paltais

egle

egle portretas
Manau, kad turetu buti smagu ir linksma. Ir bilietu kainos normalios! O paltams yra rubine!

as

as portretas
koncertas buvo jega.gytis nepakartojamas.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių