V.Romanovo dukterėčios užgaida - mada

Vladimiro Romanovo dukterėčią, Škotijos klubos „Hearts“ („Širdys“) futbolo klubo valdybos narę Juliją Gončaruk, britų žurnalistai ir aistruoliai praminė „širdžių karaliene“, o pirmojoje spaudos konferencijoje, surengtoje prieš trejus metus, jie domėjosi ne tik Julija, bet ir jos kojomis. 

Šiandien J.Gončaruk jau ne tik „širdžių karalienė“. Vieno turtingiausių Lietuvos žmogaus sesers dukra dar ir „revoliucionierė“. Ji vysto projektą „RRevoliution“, kurio drabužių kolekcija neseniai buvo pristatyta Lietuvoje ir kurią netrukus išvys mados savaitės „Milano Moda Donna“ žiūrovai.

„Revoliucija man yra tai, ką darau dabar“, - kalba jauna moteris, Kaune praleidusi vaikystę, Lietuvoje įgijusi finansų magistrės diplomą ir Londone studijavusi tarptautinę vadybą.

Vengianti kalbėtis apie asmeniškumus Julija, paklausta, ką apie save pasakytų nepažįstamam žmogui, yra lakoniška: esu draugiškas, artimas žmogus.

„Girl from the next door“, - taria šią frazę lietuviškai, rusiškai, itališkai, prancūziškai ir angliškai mokanti kalbėti V.Romanovo dukterėčia.  

Apie revoliuciją, V.Romanovą, ambicijas ir smulkmeną, be kurios negalėtų gyventi vieno turtingiausių Lietuvos žmonių dukterėčia, skaitykite šeštadienio priede „Šokoladas“.    


Šiame straipsnyje: romanovodukterėčia

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių