V.Romanovas prašo įrengti tualetą “Lietuvos ryto” žurnalistams

Vladimiras Romanovas kreipėsi į Kauno miesto savivaldybę, kad būtų pastatytas viešasis tualetas prie „Pramprojekto“ pastato. 

Penktadienį visą dieną užuot dirbę „Lietuvos ryto“ redakcijoje šios žiniasklaidos priemonės žurnalistai trynėsi Vienybės aikštėje. „Visi priprato prie išmatų komjaunimo propagandos puslapiuose, bet dergtis viešoje vietoje – tai jau per daug, - sakė „Žalgirio“ savininkas V.Romanovas. - Nusprendžiau kreiptis į savivaldybę, kad jiems bent būtų įrengtas tualetas - kad žurnalistai nesišlapintų ant pastato kampų.“

Dėl nežmoniškų darbo sąlygų, vis dažniau pasikartojančių akcininkų reikalavimų šmeižti žmones, budėti pasalose ir rengti užsakomuosius straipsnius „Lietuvos rytą“ palieka vis daugiau žurnalistų.

Praėjusią savaitę pasitraukė pastaruoju metu neprognozuojamu vadinamo Gedvydo Vainausko ilgametis bendražygis Rimvydas Valatka. Patikimi šaltiniai redakcijoje užsimena, kad finansinių sunkumų kamuojamą koncerną žada palikti ir daugiau žurnalistų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Alfa

Alfa portretas
Dziaugiuosi "komjaunimo tiesos" krachu.

artas

artas portretas
lai nyksta ta komjaunimo tiesa buki ir raudoni sudukai is krepsinio tegyvuoja zalgiris lietuvos simbolis

dainiuz

dainiuz portretas
Romka baik juokinti, gi sakei remei vainauska ir remsi tai ka dabar tuoleto nesugebi draugams yrengt! cia suoki buvai paklojas jiems jau 4limonus o dabar ant tuoleto nesukrapstai? Gal rimtai krize, juk ir shkotijoj algos veluot pradejo...
VISI KOMENTARAI 79

Galerijos

Daugiau straipsnių