V.Matijošaičio judėjimas bando patekti į valdančiąją koaliciją?

Atrodo, kad nesutarimai dėl Kauno termofikacijos elektrinės gerokai įsiūbavo miesto valdančiosios koalicijos valtį – redakcijos žiniomis, verslininko, Kauno tarybos nario Visvaldo Matijošaičio vadovaujamas „Vieningas Kaunas“ pateikė  siūlymą dėl politinių permainų Kauno konservatoriams.

Šaltinių teigimu, valdančiajai daugumai nepriklausantis „Vieningas Kaunas“ aktyviai stebi politinę situaciją ir, susiklosčius palankiai situacijai, pasirengęs įsilieti į valdančiąją koaliciją.

Kad konservatoriai ir meras A.Kupčinskas gavo jų pasiūlymą, netiesiogiai patvirtino ir „Vieningo Kauno“ frakcijos miesto taryboje pirmininkas Povilas Mačiulis.

„Pasiūlymas (konservatoriams – red.) visada egzistuoja. Nuo praėjusios koalicijos griuvimo tokios kalbos buvo, ir visi puikiai žino, kad po praėjusios koalicijos griuvimo trūko tik keleto parašų, kad būtų išlaikyta ta dauguma“, – sakė P. Mačiulis.

Paklaustas, kodėl atsirado toks pasiūlymas, P.Mačiulis teigė, kad „Vieningo Kauno“ netenkina miesto būklė.

„Mieste nevyksta absoliučiai jokie pasikeitimai ir jokie nauji procesai, o miestą toliau valdo „pilkieji kardinolai“, kurie tarsi ir neturėdami daugumos miesto taryboje priima sau naudingus sprendimus“, – kalbėjo P.Mačiulis.

Paklaustas, koks tai pasiūlymas – koalicijos praplėtimas ar nauja koalicija be kažkurių iš dabar esamų partnerių, „Vieningo Kauno“ atstovas atsakė, kad konkrečiau būtų galima kalbėti tada, „jei parodytų signalus kuri nors iš valdančiųjų frakcijų.“



NAUJAUSI KOMENTARAI

nesąmones skiedžia

nesąmones skiedžia portretas
ką jis čia skiedžia: „Mieste nevyksta absoliučiai jokie pasikeitimai ir jokie nauji procesai,... bele ką mala, kad tik malti liežiuviu.

oba

oba  portretas
nori mest per borta visiems-aisku-ka.

Iš tikro

Iš tikro portretas
KAUNUI reikia pokyčių - kaip ir visai Lietuvai....
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių