V.Kedys: norėjau apsaugoti anūkę, jie puolė kaip žvėrys

Laimutė Stankūnaitė kreipėsi į policiją, kaltindama dukros senelį Vytautą Kedį, esą šis jai trenkęs į veidą.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariatas antradienį pranešė, kad pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo.

Triskart jaunesnė L.Stankūnaitė tvirtina, kad V.Kedys ją sužalojo penktadienį, bandant jėga perduoti mergaitę motinai.

V.Kedys sako labai nustebęs dėl tokių kaltinimų. „Kaip galėjau sumušti L.Stankūnaitę, jei pats vos paeinu? Man 74 metai ir per visą gyvenimą išvis nesu nė karto susimušęs. Per tą sumaištį tik bandžiau kaip nors apsaugoti anūkėlės rankas, kad jų neišsukinėtų apsaugos darbuotojai ir L.Stankūnaitė. Jie puolė kaip žvėrys“, – pasakojo smurtu apkaltintas garbaus amžiaus vyras.

Žurnalistų kameros užfiksavo, kad po grumtynių Kedžių namuose L.Stankūnaitė išėjo be jokių matomų sužalojimų žymių. Internete išplatintame vaizdo įraše taip pat nematyti, kad V.Kedys būtų smogęs 25 metų moteriai.

Tačiau vaizdai su mergaitės patirtais fiziniais sužalojimais ir Drąsiaus Kedžio tetos Audronės Skučienės per grumtynes prakirsta lūpa tą pačią dieną buvo akivaizdžiai matomi ir pasklido internete.

Penktadienį, po Garliavos šturmo, Kauno vyriausiojo policijos komisariato surengtoje spaudos konferencijoje pareigūnai taip pat sakė negirdėję, kad L.Stankūnaitė būtų nukentėjusi.

„L.Stankūnaitė tą penktadienį prie mūsų namų dar buvo sugrįžusi po pusvalandžio, bet tikrai nematėme jokių sumušimo žymių“, – kalbėjo V.Kedys.

Su mėlyne paakyje L.Stankūnaitė pasirodė „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „24/7“ sekmadienį. „Inteligentiška“ šeima – vyras smogė moteriai“, – ironizavo ji laidoje.

„Kauno dienos" žurnalistai norėjo išklausyti L.Stankūnaitės versiją dėl įvykių Garliavoje, tačiau su ja susisiekti iki šiol nepavyko.

Fotogaleriją, kurioje užfiksuota praėjusio penktadienio drama Garliavoje, galite pamatyti čia.


Šiame straipsnyje: KedysVenckienėStankūnaitė

NAUJAUSI KOMENTARAI

ta

ta portretas
stanke melage,taip ir mergaite sauke.o filmuotoje medziagoje matosi,kad senelis tos piz-os net neliete

patvorine n

patvorine n portretas
gaila siu tvarkingu, geru zmoniu, kokie grazus namai, o trypia visokie brudai...

salin rankas nuo vaiko

salin rankas nuo vaiko portretas
uz bloga vaidmeni busike gavo nuo kaukes per snuki pedofile
VISI KOMENTARAI 150

Galerijos

Daugiau straipsnių