Visuomeniniame judėjime „Dirbam Kaunui“ – pokyčiai

  • Teksto dydis:

Prieš septynerius metus įkurtas visuomeninis judėjimas "Dirbam Kaunui" sulaukė pokyčių. Iki šiol jam vadovavusį Gintautą Labanauską vadovo poste pakeitė Antanina Medviedevienė.

G.Labanausko teigimu, iš visuomeninio judėjimo lyderio pareigų jis atsistatydino dėl didelio užimtumo ir naujų pareigų nesuderinamumo. Neseniai politikas pradėjo vadovauti viešajai įstaigai "Ekoagros".

"Nematau tinkamesnės kandidatūros už A.Medviedevienės. Su ja petys į petį Kauno miesto savivaldybėje dirbome dvylika metų. Ypatingas Antaninos jautrumas, dėmesys socialiai pažeidžiamiems visuomenės nariams pelnė jai kauniečių palankumą", – teigė G.Labanauskas.

"Dirbam Kaunui" nariai vienbalsiai pritarė naujosios lyderės kandidatūrai.

"Vyks judėjimo veiklos tęstinumas, kartu su miesto valdžia dirbsime konstruktyviai padėdami šalinti pastebėtus trūkumus, ypatingą dėmesį ir toliau koncentruojant į socialiai jautrų mūsų visuomenės narių sluoksnį", – teigė "Dirbam Kaunui" lyderė A.Medviedevienė.

Visuomeninį judėjimą "Dirbam Kaunui" Kauno miesto tarybos nariai, buvę  socialdemokratai G.Labanauskas ir A.Medviedevienė kartu su bendraminčiais įkūrė nesutapus vertybiniams požiūriams su tuomečiu partijos pirmininku Algirdu Butkevičiumi.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Plakatas

Plakatas portretas
Prajuokino Labunausko buksavimas. O plakatas ofise su Masiuliu apsikabinus ar dar yra? Taikos prospekte taip gražiai žiūrėdavosi.

pencinykė

pencinykė portretas
Sena babcė
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių