Viskas pagal planą: Panemunės tilto galima tikėtis jau po metų

  • Teksto dydis:

Panemunės tilto statybos vyksta pagal planą, jį planuojama atidaryti kitų metų spalio 1–ąją dieną, sekmadienį pranešė Kauno miesto savivaldybė.

Panemunės tilto statybos vyksta pagal planą, jį planuojama atidaryti kitų metų spalio 1–ąją dieną, sekmadienį pranešė Kauno miesto savivaldybė.

„Didžiausias dėmesys dabar skiriamas suvirinimo darbams bei prasidėsiančiam perdangų betonavimui“, - teigė už vykdomus darbus atsakingas bendrovės „Kauno tiltai“ atstovas Arvydas Šlapikas.

Vasaros pabaigoje daugiau nei 3 tūkst. tonų sveriančios metalinės sijų konstrukcijos buvo užkeltos tilto atramų. Šiuo metu jau galima matyti abu Nemuno krantus sujungusio tilto kontūrus. Lapkričio mėnesį bus pradėti tilto perdangų betonavimo darbai.

Kauno miesto savivaldybė ir bendrovė „Kauno tiltai“ Panemunės tilto statybos darbų rangos sutartį pasirašė 2012 metų pradžioje. Projekto vertė siekia 103 mln. litų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Actas

Actas portretas
Pravilno,paškūdykit Kauną,merą ,visą Kauno savivaldą ir viską Kaune.O meras tai dėl visko kaltas-KAD PASTATĖ ŽALGIRIO ARENĄ UŽ 200MLN. O NE UŽ 700,KAD NUTRAUKĖ PARSIDAVĖLIŠKĄ SUTARTĮ SU GAZPROMININKŲ ELEKTRINE IR DABAR ŠILUMOS KAINOS JAU PRADĖJO KRIST,KAD PRADĖJO PANEMUNĖS TILTO STATYBĄ,KURIUO VAŽIUOJANT, NUGRIUVUS PAJUDĖJUSIAI CENTRINEI TILTO PLOKŠTEI, GALĖJO ŽŪT ŽMONĖS .kad suremontuotos Jonavos,Šiaurės pr,K.Mindaugo gatvės IR T.T.T.Ozoločių geriausiai paškūdinančius Kauną.

To sanciai

To sanciai portretas
Nuomone butu kaip nuomone, bet tas mero gyrimas, iskart parodo, kad esate uzsakytas konservatorius.

sanciai

sanciai portretas
nekaisiokit pagaliu I ratus,vyrai gerai dirba,turesime grazu tilta,turime grazu prospekta, sanciai mate ir mato ,vyrai gerai dirba, aciu jiems.Kiek meru buvo, nei vienas net nekrustelejo, kad sita kauno apendicita nors kiek sutvarkytu, tikimes kad ir prospekto seni namai bus renovuoti, kurie dabar bado akis atnaujintame prospekte, bet viskam savas laikas, mes uz mera, pagarba jam.
VISI KOMENTARAI 20

Galerijos

Daugiau straipsnių