Vilniaus oro uostas persikelia į Kauną: dabartinė situacija ir patarimai

  • Teksto dydis:

Liko tik viena savaitė iki liepos 14-osios, kai Lietuvos aviacijos sostine taps Kaunas. Remontuojamas Vilniaus oro uostas neveiks daugiau nei mėnesį – iki rugpjūčio 18 d. Ar oro uosto ir savivaldybės atstovai jau atliko savo namų darbus ir yra tikri, kad Kauno oro uostas sėkmingai atlaikys šią užduotį?

Vilniaus oro uosto direktorius Olafas Martensas teigia, kad pasiruošimas perduoti estafetę Kaunui vyksta be trikdžių, tačiau Kauno vicemeras Simonas Kairys yra šiek tiek sunerimęs ir mano, kad tam tikri oro uosto pasiruošimo darbai tikrai galėjo būti atlikti prieš mėnesį. 

Anot Vilniaus oro uosto vadovo, pagrindiniam šalies oro uostui persikėlus į Kauną, esminis patarimas keliautojams būtų prieš skrydį atvykti kiek anksčiau – prieš 2,5 ar 3 valandas.

„Labai nepatarčiau atvykti anksčiau nei prieš 3 valandas. Ilgai lauksite teminaluose, kur nėra tiek vietos ir tiek patogumų, kiek Vilniuje. Gerai suplanuokite savo laiką. Planuokite savo kelionę iš namų iki oro uosto“, – pataria O. Martensas.

Daugiau apie tai – įraše.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kad

Kad  portretas
visos informacijos, pateikiamos "K.D". , seniai sukirmijusios...Miegokit...

Keliautoja Karmėlaviškei

Keliautoja Karmėlaviškei portretas
Truputis informacijos .Susisiekimas su oro uostu turėtų vietinių gyventojų nevaržyti tuos 1,5 mėnesio.29 autobuso grafikas lyg ir nesikeičia,o papildomas 29E kursuos kas pusę valandos .Naktį pagal lėktuvų tvarkaraštį.Apie tai buvo skelbta spaudoje.Nebuvo žinios ar Jonavos autobusų parko keleiviniai užsuks pakeliui į oro uostą.Trafi programėlėje 120 maršrutinio taksi laikai nurodyti ,reikia tik pasižiūrėti.Pagal tai kaip vyksta darbai,bus kelias atnaujintas,o po miestelį pasivaikščioti,kažin ar kas eis.Noriu tikėti,kad Merulos autobusai,taip pat veš ,esant reikalui ,iki oro uosto .

Chi chi chi

Chi chi chi portretas
Pražūtingas Kremliaus propagandos poveikis Putino subinlaižių psichikai: vienas jau pusę metų, kaip katė su pūsle, laksto po visus komentarus su APKALTA, o anonimas-RUSAS, apart šlapimo nelaikymo bėdų, dar ir čiulpiku tapo.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių