Vilkijoje praūžė Juozapinių jomarkas

  • Teksto dydis:

Šeštadienį į Vilkijos turguje surengtą Juozapinių jomarką rinkosi tautodailininkai, aplinkinių kraštų amatininkai, ūkininkai, prekiautojai. Į amatų ir muzikos mugę atvyko ir pulkas ilgajam savaitgaliui į gimtinę iš didžiųjų miestų sugrįžusių gyventojų.

Tai buvo puiki proga susitikti kaimynams, giminaičiams, pažįstamiems - turguje buvo galima ne tik apsipirkti, bet ir neskubant pabendrauti, pasivaišinti.

Su pavasariu ir tradicine Vilkijos krašto švente renginio dalyvius sveikino Seimo nariai Raminta Popovienė ir Antanas Nesteckis, Kauno rajono savivaldybės mero pavaduotojas Jonas Gurskas, tarybos nariai, Vilkijos krašto seniūnas Arūnas Bačiūnas, „Gerumo ąžuolas“ sambūrio steigėjas Valdas Pacevičius. Visus linksmino Vilkijos kultūros centro instrumentinė grupė (vad. J. Šalčius) ir vyrų ansamblis ,,Šilokas“ iš Kulautuvos (vad. Donatas Šiaudytis).

Vienas pagrindinių renginio organizatorių, bendrovės ,,Raučulys“ vadovas Stasys Berštautas, pažadėjo ir kitais metais nepatingėti, vėl visus sukviesti pasižmonėti smagiame jomarke



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių