„Vieningo Kauno“ politikai šliejasi prie A.Zuoko

Į Seimą žygiuojančios Artūro Zuoko partijos „Taip“ gretas papildys „Vieningojo Kauno“ nariai.

Buvęs Kauno vicemeras Povilas Mačiulis teigė, jog judėjimas „Vieningas Kaunas“ yra sulaukęs ne vieno pasiūlymo iš įvairių partijų. A. Zuoko partijos pasiūlymas pasirinktas dėl kelių priežasčių.

„A.Zuokas turi visuomeninę organizaciją, ir mes turime visuomeninę organizaciją. Pastebėjome, kad sprendžiant miesto ūkinius klausimus mūsų judėjimo nuostatos dažnai sutampa su „Taip“ veikimu. Be to, A.Zuokas yra veržlus ir charizmatiškas lyderis“, – Kauno dienai“ sakė į Seimą su Vilniaus mero partija nusprendęs žygiuoti P.Mačiulis.

Ambicijų patekti  į Seimą šiuo metu neslepia 3-5 „Vieningo Kauno“ nariai. Pats „Vieningas Kaunas“, kaip ir jo lyderiai, vieni turtingiausių Lietuvos verslininkų, Kauno miesto tarybos nariai Irena ir Visvaldas Matijošaičiai rinkimuose nedalyvaus.

Apie bendrus planus su judėjimu „Vieningas Kaunas“ patvirtino ir A. Zuokas. Portalui delfi.lt Vilniaus meras tvirtino, kad nėra kalbos apie „Vieningo Kauno“ sujungimą su „Taip“, tačiau kai kurie Kauno politikai jau pakviesti į partijos „Taip“ sąrašą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

gele

gele portretas
Gali rinktis bet kokia veliava. Vis tiek uz juos nebalsuosiu. Balsuosiu uz partijos TVARKA IR TEISINGUMAS kandidatus. Saziningi ir kompetencijos turintys politikai, kurie sugebes pagerinti situacija Lietuvoje.

gelei

gelei  portretas
tioki vienas tvakringa ir teisinga uz pedofilija pasodino. neprisimeni, kiek jis gavo?

to gele

to  gele portretas
Sveiko proto zmogus uz tvarkos ir teisingumo demagogus ir aferistus niekada nebalsuotu. Bet visi protingi ir mastantys juk buti negali, nes TV laida KLAUSIMELIS butu priversta isnykti.
VISI KOMENTARAI 28

Galerijos

Daugiau straipsnių