VI forto žiedinėje sankryžoje bus mažiau kamščių?

  • Teksto dydis:

VI forto žiedinėje sankryžoje nuo šios savaitės pradžios keičiasi eismo tvarka. Pagrindinė vairuotojus pasitinkanti naujovė – atvažiuojantiems nuo K. Baršausko gatvės iš pirmos eismo juostos bus galima vykti tik į M. Riomerio gatvę arba Petrašiūnus.

Tikimasi, jog naujas juostų žymėjimas ne tik padidins sankryžos pralaidumą, bet ir žymiai sumažins piko metu besiformuojančias spūstis. Anot Kauno savivaldybės Transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjo Pauliaus Kero, vairuotojai turės pasirinkti, kokia kryptimi nori važiuoti dar prieš įvažiuodami į žiedą.

Atvažiavus nuo K. Baršausko gatvės, pirma eismo juosta paliekama važiuojantiems link Petrašiūnų. Nuo K. Baršausko g. važiuojant link Pramonės prospekto vairuotojai turėtų rinktis antrąją ar trečiąją eismo juostas. Važiuojant šiomis eismo juostomis į Pramonės prospektą bus galima patekti nepersirikiuojant žiede. Tuo tarpu įvažiavimo iš Kovo 11-osios gatvės ir Pramonės pr. į žiedinę sankryžą tvarka liko nepakitusi.

„Žiedo laidumas mažėdavo dėl pačiame žiede persirikiuojančių automobilių. Šiek tiek pakoregavus tvarką, žiede sumažės kamščių tikimybė. Gatvės ženklinimo darbai baigti, netrukus K. Baršausko gatvėje bus sumontuotas papildomas kelio ženklas, kurio dėka vairuotojai dar aiškiau matys, kad į Petrašiūnus galima važiuoti tik pirmąja eismo juosta“, – teigė P. Keras.


Šiame straipsnyje: Kauno gatvės

NAUJAUSI KOMENTARAI

to' Aukštoji matematika

to' Aukštoji matematika portretas
Tamsta matematike,su logika matomai visai nedraugauji.Visiškas trumparegiškumas.Greičiausiai retai ten važinėji,gal kartą į dieną ir tai ne piko valandom.Įsitikinsit patys,situacija pablogės.

Aukštoji matematika

Aukštoji matematika portretas
komentarus matomai rašinėje vienas ir tas pats asmuo,atrodo nieko nesuprasdamas,ką jis rašo.Na jeigu taip masto vairuotojai,tai jau bėda. Aiškiai parašyta,kad tik į Riomerio gatvę sukantiems šiek tiek eismas keičiasi ir net palengvėja,nes ta juosta,atskirta ištisine linija.Taigi,nereikės blaškyti pos eismo juostas,ir trukdyti kitiems.Toliau viskas lieka kaip buvę.Sprendimas puikus,kas čia jums neaišku.

vairuotojas

vairuotojas portretas
Tai labai puikus sprendimas,bet tik tiems,kas žino kelių eismo taisykles.Deja ,tokių nedaug.Atrodo taip viskas paprasta.Yra ištisinė linija,kurios kirsti negalima, važiuki ta juosta,kurioje esi,o jeigu atsidūrei kitoje,tai apvažiuok ratą ir tvarkingai persirikiuoki į reikiamą eismo juostą.Dabar,blaškosi po juostas ir vieni kitiems trukdo.Gerb.vairuotojai,atminkite,kad kirsti ištisines linijas DRAUŽIAMA.Pabandykite save kontroliuoti važiuodami,pamatysite visą baisumą.
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių