Verslininkai kviečia kauniečius miestui padovanoti savo gėlę

Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų klubas „Verslas Kaunui" gegužės 13-17 dienomis gėlėmis puoš Savanorių prospektą. Žiedais bus padabinti keli šimtai elektros apšvietimo stulpų abipus prospekto nuo įvažiavimo į miestą iki Taikos pr. sankryžos. Tai pirmoji klubo iniciatyva, kuriai nariai skyrė keliasdešimt tūkstančių litų.

Kartu į bendruomeninių projektų ir paramos klubą susibūrę verslininkai kviečia visus miesto gyventojus, įmones ir įstaigas gegužės mėnesį bendromis pastangomis papuošti Kauną – savo aplinką, balkonus, kiemus, gatves apsodinti gėlėmis.

„Norime parodyti, kad susitelkę ir pradėdami nuo savęs galime pasiekti, jog Kaunas būtų gražesnis ir jaukesnis gyventi„, – sakė klubo pirmininkė, „Swedbank“ Pietų Lietuvos filialo valdytoja Kristina Žališkevičienė.

Viliamasi, kad pirmiausiai prie iniciatyvos prisidės Savanorių pr. veikiančios įmonės ir gėlių pakaks iki pat miesto centro. Daugeliui jų išsiųsti kvietimai prisijungti prie rūmų klubo organizuojamos akcijos. Miesto savivaldybė pažadėjo rūpintis, kad gėlės būtų prižiūrimos visą sezoną.

Klubas „Verslas Kaunui" telkia rūmų narius, galinčius ir norinčius paremti miestui ir jo bendruomenei pridėtinę vertę kuriančias iniciatyvas. Klubas ne tik generuos bei įgyvendins pridėtinę vertę miestui ir jo žmonėms kuriančias idėjas, bet ir skatins įvairius bendruomeninius projektus.

„Klubas „Verslas Kaunui„ nebus tradicinis labdaros skirstytojas. Klubas inicijuos bei rems projektus, ugdančius bendruomeniškumą, gražinančius ir gyvinančius miestą bei kuriančius pridėtinę vertę Kauno miesto bendruomenei“, – teigė K. Žališkevičienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

idomu

idomu portretas
kuo toliau tuo idomiau-kaunieciai gali asfaltuoti duobes, tvarkyti daugiabuciu kiemus, dovanoti geles .O kam reikalingi mokesciai, savivaldybe su savo klerku minia?Kam reikalinga Svara ir t.t.?

d

d portretas
Gal geriau kunas padovanoja kiekvienam gyventojui po duobe kelyje? Zinotum tada kas jos savininkas, rupintumeisi ir t.t.

laima

laima portretas
jau visiskas absurdas ubagyste juoda jau dabar gyventojai turi ir savo kiemus susitvarkyti ir pasipuosti ,bet dar ir miesta o ar nebus po to kad kazkas ir pasipelnys tipo nupirks geles miestui uz puse mln kazkas sau i kisene o tie vargsai padovanos po gelyte.Obuoli ir baranka tikrai turit tam lesu
VISI KOMENTARAI 20

Galerijos

Daugiau straipsnių