Verslininkai domisi galimybe išsinuomoti Lampėdžių kempingą

Kauno miesto savivaldybė rengiasi skelbti Lampėdžių kempingo nuomos konkursą. Pradinė nuomos kaina sieks 345 litus per mėnesį, o nuomos trukmė – 10 metų.

„Susidomėjimas jaučiamas. Verslininkai domisi galimybėmis, aiškinasi visas sąlygas“, – teigė Kauno miesto savivaldybės Turto skyriaus vedėjas Antanas Slušnys.

Viešojo konkurso laimėtojas, sudaręs nekilnojamojo turto nuomos sutartį su savivaldybe, įsipareigos per trejus metus į kempingo infrastruktūrą investuoti ne mažiau kaip 200 tūkst. litų, kasmet investuojant bent 65 tūkst. litų.

Įgyvendinus ES struktūrinių fondų lėšomis finansuotą projektą, kauniečių pamėgtoje poilsio vietoje iškilo trys kempingo ir du paplūdimio pastatai. Poilsiautojų poreikiams įrengti dušai, tualetai, persirengimo kambariai, kavinė, poilsio inventoriaus nuomos punktas, įrengtas medicinos punktas.

Kempingo ir paplūdimio teritorija pritaikyta ir neįgaliesiems. Specialiai jiems nutiestas takas nuo žvyro paplūdimio veda į viršutinę terasą. Kempinge įrengtos krepšinio, lauko teniso ir paplūdimio tinklinio aikštelės. Poilsiavietės teritorijoje nutiesti pėsčiųjų ir dviračių takai, suformuotos aikštelės palapinėms bei automobiliams statyti. Kempingo aikštelėje vienu metu galės apsistoti iki 12 kemperių.


Šiame straipsnyje: Kauno kempingasnuoma

NAUJAUSI KOMENTARAI

Teisingai

Teisingai portretas
Pastatyta už mokesčius ir euriopines lėšas, o dabar atiduokit kam nors, kad gautų pelną. Su kuio dalinsis ar tiesiai su meriuku ar su partija ?

666

666 portretas
eiline pinigu plovykla , net spet nereikia kad viskas senai suplanuota .

cha-cha

cha-cha portretas
Tokios gražios Nemuno pakrantės Vaišvydavoje čia ir galėjo statyti kempingą ir chuliganų,banditų nėra o dabar slabotkėj pristatys kur vien alchašai ir banditai,tai bus įdomių straipsnių kaip ką apvogė,papjovė...šaunuoliai tarybos nariai....labai protingai daro.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių