Verslininkai padės kauniečiams susitvarkyti duobėtą kiemą

„Norime pasidalinti gera naujiena. Verslininkai mums atvežė skaldos kiemo duobėms užlyginti“, – portalui kauno.diena.lt telefonu šiandien pasigyrė kaunietis Simonas.

Jei Kauno gatvės užleido lyderio pozicijas kitiems miestams dėl duobių gausos, tai daugiabučių kiemuose esančia situacija kol kas dar negalime pasigirti.

Geriausiu atveju savivaldybė galėtų skirti dėmesio įvažoms į kiemus, tačiau tikėtis, kad miesto lėšomis būtų išasfaltuotas visi daugiabučių kiemai, matyt, būtų pernelyg didelė užgaida. Todėl gyventojai patys ieško įvairiausių būdų, kaip pagražinti savo aplinką.  

Kauno centre, viename S.Daukanto g. kiemų, jau styro kalnai skaldos. Netrukus žmonės čiups kastuvus ir patys paskirstys skaldą taip, kad ilgus metus gilėjusios duobės bent kuriam laikui būtų pamirštos.

Daugiabučio gyventojas Simonas pasakojo, kad žmonėms pavyko susisiekti su šalia jų namų apleistą viešbutį „Respublika“ griaunančios bendrovės „Pastatų griovimas“ administracija.

„Jie geranoriškai suorganizavo mums 20 tonų skaldos duobėms kieme užlyginti ir atvežė“, – sakė Simonas.

Jo teigimu, tai geras pavyzdys, kai geranoriški verslininkai pagelbėjo gyventojams.

„Kreipėmės leidimo į Miesto tvarkymo skyrių, jie net nustebo, bet, žinoma, sutiko ir gyrė iniciatyvą“, – pasakojo Simonas.

S.Daukanto g. automobilių stovėjimo aikštele tapusi sena krepšinio aikštelė, ko gero, netvarkyta nuo jos išliejimo laikų dar giliame sovietmetyje. 


Ir jūs galite mums pranešti naujieną. Laukiame jūsų skambučių arba laiškų adresu portalas@kaunodiena.lt.


Šiame straipsnyje: skaitytojo naujienadaugiabučių kiemai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunas

Kaunas portretas
NEFILOSOFUI: o Taikos 65 namo gyventojai nors pirštų pajudino, kad sutvarkyti kiemą. laukia kol tai padarys kiti ir filosofuoja. girdėjau ant švento niekados bus sutvarkyta

Nefilosofas

Nefilosofas portretas
Atvežkit į Taikos pr.65 namo kiemą. Neįmanoma kieme judėt, dugną kabina net.

RR

RR portretas
ATVESKIT I GRINIAUS 1
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių