Iš važiuojančio automobilio iššokęs vyras pateko į medikų rankas

Antradienio vakarą sunkiai susižalojo iš važiuojančio automobilio iškritęs keleivis. Kaip praneša policija, nelaimė įvyko 18.40 val. Kaune, Savanorių prospekte.

Automobilį „Peugeot Boxer“, iš kurio iškrito 36 metų keleivis N. G., vairavo 40-metis M. P. Keleivis dėl patirtų sužalojimų pristatytas į gydymo įstaigą.

Kaip teigė Kauno klinikų atstovė spaudai Eglė Žemaitienė, nukentėjusysis gydomas šioje ligoninėje, jam reanimatologų pagalbos neprireikė.

Pirminiais policijos duomenimis, vyras pats iššoko iš automobilio. „Įvykio aplinkybės tikslinamos, nukentėjusysis dar nėra apklaustas. Galime pasakyti tik tiek, kad tai buvo įmonei priklausantis automobilis. Vairuotojas, išgirdęs ūžesį ir pamatęs atidarytas dureles, iš karto sustojo“, – teigė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovas spaudai Kęstutis Kasciukevičius.

Policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

as

as portretas
tuo metu stovejau statoilo aikstelej ir macia kaip prasidare dureles, pagalvojau kad zmogus ju pilnai neuzdare tai uzdarnes dar karta, o cia ziuriu jis tik pyst ant asfalto tiesiai su galva, na vaizdas ne kazka buvo, gerai kad nieko rimciau neatsitiko.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių