Vasara tęsiasi tinklinio aikštelėje

  • Teksto dydis:

Kauno rajono gyventojams suteikta dar viena galimybė stiprinti savo sveikatą nemokamai. Tereikia noro ir apsidairyti, kur galima sportuoti pagal savo poreikius.

Kauno rajono savivaldybės visuomenės sveikatos rėmimo specialiosios programos priemonių projektų rėmimo konkursui Garliavos sporto ir kultūros centras teikė tęstinį projektą „Vasara tinklinio aikštelėje 2“. Laimėjus šį projektą kartu su partneriais – Kauno rajono jaunaisiais lyderiais, Vandžiogalos seniūnija ir Vandžiogalos laisvalaikio sale – rugsėjo 16 d. Vandžiogaloje atidaryta tinklinio aikštelė. Projekto ,,Vandžiogalos miestelio viešasis sveikatingumo parkas“ rezultatas – lauko treniruoklių aikštelė.

Aikštelių atidarymo juostą perkirpo Seimo narė Raminta Popovienė kartu su Vandžiogalos seniūnu Vytautu Šniauka. Susirinkusiuosius teatralizuotai pasveikino Babtų kultūros centro šokėjos, Vandžiogalos laisvalaikio salės jaunieji mimai.

Kaip teisingai naudotis lauko treniruokliais, vaikus ir suaugusiuosius mokė Garliavos sporto ir kultūros centro treniruoklių salės instruktorius Vilmantas Laurinaitis. O įsibėgėjus tinklinio varžyboms sportinį azartą pajuto ne tik dalyviai, bet ir žiūrovai. Kartu su keliomis vietos bendruomenių ir svečių komandomis varžėsi Garliavos sporto ir kultūros centro komanda. Finaliniame ture laimėjo... draugystė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

6

6 portretas
ko kainą slepiat nuo Lietuvos
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių