Vandalams Kalniečių parke panižo rankos: suniokojo šachmatų stalelį

Kaune esančiame Kalniečių parke suniokotas stalelis, prie kurio prisėdus galima žaisti šaškėmis arba šachmatais. Jis, kaip ir kiti du, stovi šalia tvenkinio. Šią savaitę kauniečiai pastebėjo, kad prie vieno iš trijų stalelių kažkas prikišo nagus – išdraskyta jame įrengta šaškių ir šachmatų lenta.

„Kalniečių parke lankausi dažnokai, nes gyvenu šalia. Antradienį pamačiau, kad sudarkytas vienas šachmatų stalelis. Prie jo žaisti nebegalima, nes nebeliko šachmatų lentos, ji išdraskyta. Apmaudu, kad atsiranda žmonių, tyčia gadinančių mūsų visų turtą“, – portalui kauno.diena.lt pasakojo P.Lukšio gatvės gyventojas.

Trečiadienį su fotografu apsilankėme Kalniečių parke. Prie suniokoto staliuko sėdėjo inteligentiškos išvaizdos vyresnio amžiaus vyras. Jis skaitė laikraštį.

Žmogų ar  žmones, kurie taip pasielgė, pavadinčiau barbarais.

„Nežinau, kada suniokotas stalelis, nes čia senokai lankiausi, gal prieš mėnesį. Žmogų ar  žmones, kurie taip pasielgė, pavadinčiau barbarais“, – mūsų portalui sakė vyriškis.

Pašnekovas teigė, kad pats parke nežaidžia nei šaškėmis, nei šachmatais.

„Kalniečių parko lankytojai nelabai žaidžia, o Draugystės parke senjorai šaškes stumdo ir per karštį, ir per šaltį, ir net per lietų“, – pasakojo vyras, nepageidavęs, kad jo vardas būtų minimas.

Taip atrodo nesuniokotas stalelis

Prie minėtų stalelių dažniausiai sėdi jaunuoliai, tačiau jie laiką leidžia ne žaisdami, o šnekučiuodamiesi, užkandžiaudami.

 

 


Šiame straipsnyje: Kalniečių parkasskaitytojo naujienasuniokotas staleliskauniečiaišachmatų stalelis

NAUJAUSI KOMENTARAI

protas

protas portretas
o kameru ten nera?

Žilvinas

Žilvinas portretas
Butu kaip butu bet taip nebutu.

Tvarka būtų

Tvarka būtų portretas
Geriausia bausmė būtų viešas nuplakimas.Galetu buti taip-Kauno diena paskelbia,kad bus vykdoma bausme tada ir tada,susirenka zmones prie tuos šachmatų lentos,policija atveža prasikaltelius,išrengia po stringais ir koks aro žmogus koki 50 rimbu per kuprą ir šikną,tada žmonės dar apsšlaksto šituos prasikaltėlius druskos tirpalu ir paleidzia juos klyliancius iš skausmo į miestą.Viskas-bausmė atlikta.
VISI KOMENTARAI 35

Galerijos

Daugiau straipsnių