Vandalai nusiaubė Milikonių kalno apžvalgos aikštelę

Vandalai nepasigailėjo kauniečių mėgstamos vietos – kaip spėjama, praėjusią naktį nuo Milikonių kalno apžvalgos aikštelės nuridenti keli apsauginės tvorelės blokai.

Apžvalgos aikštelė, nuo kurios atsiveria vaizdas į Vilijampolę ir senamiestį, aptverta apsaugine tvorele, kurią sudaro trisdešimt didelių ir nelengvų betoninių blokų. Šeši penktadienį mėtėsi šlaito apačioje – iš viršaus matėsi neseniai išguldytos žolės žymės, kurias paliko nuridenti blokai.

„Nieko apie tai nežinome“, – portalui 1kaunodiena.lt sakė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Ryšių su visuomene poskyrio viršininkė Simona Banėnienė.

Apie įvykį nebuvo girdėjęs ir savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vyriausiasis specialistas Juozas Antanas Bublys.

„Niekas mums nieko nepranešė. Esu labai susirūpinęs, nes tai objektas, vertas ypatingo dėmesio. Prieš porą mėnesių ten lankėmės su valstybine komisija, tačiau nieko panašaus nematėme. Jau buvo atsiradę verslininkų, kurie turėjo minčių aikštelę plėsti, šalia steigti savo verslą. Stebėtina, kaip Kaune atsiranda tokių sąžinę praradusių žmonių. Man įdomu, kam dabar nuo to niokojimo geriau?“, – svarstė savivaldybės atstovas.

Jis teigė neabejojantis, kad tai – vandalų darbas ir apgailestauja, kad panašiems atvejams likviduoti Miesto tvarkymo skyriaus biudžete nenumatyta nė lito. Tokių objektų savivaldybė taip pat nėra apdraudusi. Nepaisant to, bus bandoma tartis su apžvolgos aikštelę įrenginėjusiu rangovu dėl tvorelės atstatymo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

KAMERAS UZMIRSOTE SUMONTUOTI

KAMERAS UZMIRSOTE SUMONTUOTI portretas
SAVIVALDYBES OSIOLAI UZMIRSOTE KAMERAS SUMONTUOTI IS KART ATSIRASTU KULTURA PAS NAKTINEJANCIUS KAUNIECIUS

as

as portretas
isgamos

reikia

reikia portretas
tokius pagauti ir uzdejus kandalus ant koju liept uzritint ant kalno tuos betono luitus atgal. O po to dar susimoket uz niokojima
VISI KOMENTARAI 32

Galerijos

Daugiau straipsnių