Valstybės atkūrimo dienai paminėti – 16 km bėgimas per Kauną

  • Teksto dydis:

Bėgikų klubas „I Run“ Vasario 16-ąją nutarė paminėti savaip. 16 kauniečių bėgikų įveikė 16 kilometrų distanciją nuo Pažaislio vienuolyno ansamblio iki Laisvės paminklo Vienybės aikštėje, pakeliui aplankant įsimintinas Kauno miesto vietas.

Idėjos autoriai pasakoja norėję 99-ąsias Lietuvos valstybės atkūrimo metines atšvęsti savo mėgstamiausiu būdu - bėgant. Šiai iniciatyvai palaikymą išreiškę bėgimo ambasadoriai - projektas „Bėgikai.lt“ - šventinį iššūkį įamžino vaizdo siužete.

 

 

„Visi esame kauniečiai ir savo nemokamas kassavaitines treniruotes kiekvieną savaitę rengiame Dainų slėnyje, Ąžuolyne, todėl labai simboliška, jog būtent pro čia driekėsi ir mūsų šventinio bėgimo trasa. Pirmas blynas pavyko puikiai, tad tikimės, jog kitąmet mūsų bendraminčių gretos bus keleriopai didesnės“, - sakė „I Run“ klubo vadovė ir trenerė Eglė Sakalaitė.

Bėgikė šypsosi, esą tai tėra įžanga į kitąmet laukiantį Lietuvos valstybės atkūrimo šimtmečio minėjimą. Bėgimo entuziastai turi ambicijų surengti estafetinį bėgimą iš Kauno į Vilnių, įveikiant simbolinius 100 kilometrų.

Bėgikų klubas „I Run“ veikia jau beveik metus. Jo narius treniruoja žinomas stajeris, praėjusių metų Lietuvos maratono čempionas Aurimas Skinulis ir 15 metų Taekwondo patirtį sukaupusi daugkartinė įvairių varžybų nugalėtoja bei prizininkė E. Sakalaitė, pernai tapusi šalies pusės maratono čempione.

„Bėgikai.lt“ - tai Lietuvos bėgikų bendruomenę vienijantis ir šią sporto šaką populiarinantis projektas, kiekvieną savaitę pristatantis to paties pavadinimo radijo laidą regioninių radijo stočių eteryje visoje Lietuvoje.


Šiame straipsnyje: I Runbėgimo klubasVasario 16

NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
O juk koks mee-nininkas ir savo paškm. gali kokiai dienai paskirt. :/

juokingai atrodot

juokingai atrodot portretas
Na ir kur jus begat?Kokia nauda is jusu begimo valstybei?Juk begat ir sportuojat savo malonumui .Tai prie ko cia ivairiausi sukiai?Is jusu kvailo lakstymo nauda tik sporto prekiu parduotuvem ir vaistinem.Nes begimo traumos gydymas brangiai kainuoja.

bėgikė

bėgikė portretas
Mieli "pavidoliai", pamėginkite prasibėgt ir jūs. Sako, padeda išsivaduot iš pavydo gniaužtų ir efektyviai mažina išsiskiriančios tulžies kiekį! :)))
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių