„Valstiečių“ lyderis R. Karbauskis triumfavo Šilainiuose

  • Teksto dydis:

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos pirmininkas Ramūnas Karbauskis laimėjo Seimo nario rinkimus Kaune, kur iki šiol daugiausia sėkmė lydėdavo konservatorius.

Žemės ūkio verslą turintis R.Karbauskis Šilainių vienmandatėje apygardoje surinko 64,10 proc. rinkėjų balsų. Jis įveikė konservatorių Seimo narių Rimantą Joną Dagį. Už jį balsavo 33,72 proc. rinkėjų.

R.Karbauskis Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos kandidatų sąraše buvo įrašytas antru numeriu. Lyderio vietą jis užleido nepartiniam buvusiam vidaus reikalų ministrui Sauliui Skverneliui.

R.Karbauskis taip pat viešai yra pranešęs, kad į jokios aukštas pareigas Seime ir Vyriausybėje nepretenduos. Jis ketina vadovauti partijos frakcijai Seime.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Degradas

Degradas portretas
Dugnu dugnas

is

is portretas
jo kalbos galima suprasti kad zmogus tikrai nori padeti zmonems tuo isiamzidamas save geru zmogumi nors isigyti tiek turto per trumpa laika Lietuvoje ir be paramos ;kazkieno / ir svariai... praktiskai neimanoma bet tiektos ziuresim ka jis pasiulys ir jei galima juo tiketi tai pirmiausiai turetu pasirupinti vargstanciais ir pensininkais nes jiems ir taip jau nedaug liko gyventi ir tokiu zingsniu jis parodys savo padoruma ir zmones tikrai ji gerbs ir myles

Gaile

Gaile portretas
Svarbiausia ,kad Kaune nelaimejo Vesaite ir Kupcinskas ,kuris papuoles i Seima butu kiek galejes kersines Kaunui uz pralamejima miesto rinkimuose kaip kad dare jo tevas noredamas is karto po miesto rinkimu atimti is Kauno net Aleksoto aerodroma
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių