Vairuotojų kančios A. Mickevičiaus gatvėje baigėsi

Maždaug pusantro mėnesio trukusios vairuotojų kančios A. Mickevičiaus gatvėje baigėsi. Eismas neberibojamas, tad vairuotojai gali keliauti abejomis kryptimis.

Spalio pradžioje pradėta riboti eismą vienoje pagrindinių centrinių miesto vietų – A. Mickevičiaus gatvėje. Dėl remonto darbų buvo leidžiama važiuoti tik viena kryptimi.

Nuo trečiadienio ryto vairuotojai gali laisvai važiuoti tiek link Karaliaus Mindaugo prospekto, tiek link V. Putvinkio gatvės, nes jokių eismą ribojančių ženklų nebeliko. Tikimasi, kad vėl atvėrus šią arteriją piko metu automobilių apkrova sumažės Maironio, Kęstučio ir kitose centrinėse Kauno gatvėse.

Nors važiuojamoji gatvės dalis ir atsivėrė automobiliams, kelininkai iš A. Mickevičiaus gatvės dar nesitraukia. Minėtoje gatvėje dirbantys kelininkai portalui kauno.diena.lt tikino, kad dauguma darbų jau padaryti, važiuojamojoje kelio dalyje paklota asfalto danga, sudėti borteliai. Taip pat jau dalyje gatvės sutvarkyti šaligatviai, tačiau dar keliose atkarpose liko pakloti plyteles. Eismo juostos kol kas nesužymėtos.

Be to, dar ne iki galo sutvarkyti ir šioje gatvėje esantys želdiniai. „Kauno diena“ skelbė, kad ekspertai patikslino išvadas ir A.Mickevičiaus gatvėje teks nupjauti apie pusę čia augančių medžių, nes jų būklė yra labai prasta. Šiandien dar ne visi reikiami medžiai išpjauti, tik pažymėti kryželiu. Tai reiškia, kad juos anksčiau ar vėliau teks nupjauti.

Anksčiau buvo skelbta, kad tiek A. Mickevičiaus, tiek V. Putvinskio gatvių tvarkymo darbai turi būti baigti iki šių metų pabaigos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Dėl medžių:

Dėl medžių: portretas
Paprasčiausia reikia likusius medžius gerai nugenėti, miesto vyr. dendrologas turi nurodyti, kokio aukščio palikti stiebus, priderinus prie naujai sodinamų aukščio, ir po poros metų bus ataugę gražiausios lajos, kaip kad buvo padaryta Basanavičiaus g. prieš 7 ar 8 metus. Ir pigiau kainuos, ir tikras natūralus medis liks. Arboristai juk sakė, kad blogai genima, o ne medžiai blogi.

Kaunietis

Kaunietis portretas
Idomu kiek milicijos kuilys isleidzia mokesciu moketoju pinigu tokiu arviu ir i ji panasiu asilu komentarams?

belaižant

belaižant  portretas
betonines plyteles ir liežuvis atšimpa ............
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių