Vairuotojų galvos skausmas – pusmetrio gylio duobės

Kauno gatvėse – daugybė duobių, kurios taip ir nesulaukia remontininkų rankos. Kauniečiai, nebežinodami, kaip atkreipti valdžios dėmesį į itin duobėtą Panerių gatvę, nusprendė pagalbos paprašyti žiniasklaidos.

„Panerių gatvės atkarpoje, važiuojant nuo Kleboniškio tilto link Lapių gyvenvietės, – baisi situacija. Gatvė siaura, o kai kur kelkraščiuose duobės siekia beveik pusmetrio gylį“, – skundėsi portalo 1kaunodiena.lt skaitytoja Julija.

Beveik vieno kilometro atkarpa – tikras vairuotojų siaubas. Kaunietė pasakojo, kad kai kurios atsivėrusios duobės užima beveik trečdalį važiuojamosios kelio dalies. Šia gatve transporto judėjimas būna intensyvus, todėl siekiant išvengti kliūties – duobės – tenka įvažiuoti į priešpriešinę eismo juostą. Jos teigimu, dažnai kyla pavojingos situacijos, nes sunkiasvorės mašinos tada užima visą kelią.

„Patys važiuodami iš sodo vos nepapuolėme į avarinę situaciją. Kelkraštyje stovėjo automobilis, kuris keitėsi ratą, matyt, prakirto padangą. Turėjome jį aplenkti. Norint išvengti susidūrimo ir baisesnių pasekmių, geriau jau buvo netekti rato“, – laiške rašė Julija.

Transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjas Paulius Keras patvirtino, kad tas ruožas dar patenka į Kauno miesto teritoriją.

„Už tilto važiuojant link Lapių gyvenvietės Kauno miesto teritorija baigiasi dar šiek tiek pavažiavus už parduotuvės „Maxima““, – sakė P.Keras.

Miesto tvarkymo skyriaus specialistas Artūras Andriuška, kuruojantis gatvių priežiūros klausimus, patikino, kad darbai Panerių gatvėje prasidės jau šią savaitę.

„Kaip tik šiuo metu matuojame duobių dydį. Rangovas duobes išfrezuos ir užlygins. Žinome, kad kelkraščiai tame ruože yra baisūs, tačiau jie bus žvyruojami vėliau, dabar svarbiausia sutvarkyti duobes. Darbus atliks bendrovė „Kauno keliai““, – teigė A.Andriuška.

Planuojama visiškai sutvarkyti atkarpą nuo 101 iki 139 numeriais pažymėtų namų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

buvau sveciuose

buvau sveciuose portretas
jo ten kaune tai totali zopa, net netikejau, kad pas mus LT tokie dalykai dedasi, o svarbiausiai, kad tos smegduobes net nepazymetos ir neatitvertos.

otto

otto portretas
Konservatoriai dirba Kaunui.

as

as portretas
man iki apsivemimo koktu matyti metu is metu sitas nesamones. slyksciausia yra tai, kad nieko nedaroma! gali valdinininkai sneket ka nori, bet faktai kalba uz save! pvz jau du menesiai didziausia duobe styro paciam saukliu gatves viduryje! miesto centras su turbut intensyviausia pravaziavimo vieta!!! tai ka kalbet apie kitas gatves ir rajonus???? sveiku protu sunkiai suvokiama kodel metu metais nera jokio tobulejimo sioje srityje? tai asfalto gamyklos nedirba, tai pinigu nera, tai popierius ne ten nuejo, tai jie nezino kada konkursa skelbt. o tam paciam vilniuj kai tik atsilo pradejo duobes taisyt is karto. nesinori lygint, bet vaziuoji ir matai realia situacija su realiais darbais, o ne pasiteisinimais!
VISI KOMENTARAI 30

Galerijos

Daugiau straipsnių