Vairuotojams užkliuvo naujai atsiradusi duobė: dėl jos stoja eismas

  • Teksto dydis:

Kauniečiai išreiškė nepasitenkinimą dėl Veiverių gatvėje aplink šulinį atsiradusios duobės. Anot vairuotojų, taip laužomi ne tik automobiliai, bet ir driekiasi automobilių eilės.

Į portalo kauno.diena.lt redakciją kreipėsi skaitytojas Mindaugas ir tikino, kad visai neseniai Veiverių gatvėje atsirado duobė. Ji žiojasi beveik iškart pravažiavus Vytauto Didžiojo tiltą.

Kelio danga sugadinta ties šuliniu, tad vyras spėja, kad čia vyko šulinio remonto darbai, tačiau darbininkai iki galo dar neužbaigė, tad vairuotojams sudaro didelių nepatogumų.

„Norėjau paklausti, kada gi sutvarkys šiuos Veiverių gatvės įkalnės „kraterius“? Nes, sakyčiau, per daug jau delsia su šia vieta. Spūstys vien dėl šitos probleminės vietos susidaro iki Karaliaus Mindaugo prospekto ir Birštono gatvių sankryžos, vairuotojai tiesiog stoja ant Aleksoto tilto“, – dėstė Mindaugas.

 

 

Portalui kauno.diena.lt miesto savivaldybės atstovai patikino, kad minėta duobė bus sutvarkyta dar šią savaitę. Šioje vietoje darbus atliko bendrovės „Kauno vandenys“ rangovai.

Taip pat primenama, kad jau prasidėję Veiverių, H. ir O.Minkovskių gatvių bei Aleksoto tilto mazgo tvarkymo darbai, tad eismas šioje Aleksoto vietoje ir taip yra sudėtingesnis. Skelbta, kad šiemet numatyta rekonstruoti Veiverių, Užnemunės, H. ir O.Minkovskių bei Marvelės gatvių sankryžą. Kaip „Kauno dienai“ kiek anksčiau aiškino Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis, šis transporto mazgas yra ypač svarbus, juo nuolat važiuoja didelis automobilių srautas, todėl norima, kad čia būtų kuo mažiau spūsčių.

„Ten jau prasidėję darbai, iškeliamos atramos ir bus įrengta papildoma eismo juosta. Tai pagerins susisiekimą atvažiuojantiems nuo Marvelės pusės. Taip pat bus lengviau nuo Aleksoto tilto nuvažiuoti Marvelės link“, – tąkart aiškino specialistas.


Šiame straipsnyje: duobėdidžiulė duobėspūstystvarko darbaiduobė Aleksoteskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

Nuomonė

Nuomonė portretas
Meras gatvių neremontuoja, bet jeigu kvietė Susisiekimo ministrą R. Masiulį stažuotei į Kauną, tai reikia tuomet pasižvalgyti ir po savo valdas. Aleksote, Veiverių g. remonto darbai buvo atlikti praeitais metais, buvo problemų važiuojantiems, neaišku dėl kokių priežasčių vėl "išgraužta" nuo S, Dariaus ir S,Girėno iki Europos pr. viena eismo juostos asfalto danga ir vėl kamščiai, ypač savaitgalyje, kai ten turgaus dienos. Aleksoto kalne ardoma danga ir montuojamos vandens nutekėjimo grotelės, taigi visa tai iš valstybės biudžeto

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
kai Lietuvos priešai valdo miestą , tai nėr ko norėt

Anonimas

Anonimas portretas
Ne vien tik toj gatvėj duobės Romainių gatvėj jau antra savaitė didžiausia duobė ir niekaip neužlyginama.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių