Vadovauti Kauno dramos teatrui siekia tik vienas kandidatas

Vadovauti Kauno dramos teatrui norą pareiškė tik vienas kandidatas.

Kultūros ministerijos Viešųjų ryšių skyriaus vedėjas Arūnas Malinovskis BNS sakė, kad iki termino pabaigos - penktadienio - gauta viena paraiška, pirmadienį dar gali būti sulaukta laiškų registruotu paštu.

Apie tai, kad dalyvauja konkurse, BNS rugsėjį patvirtino dabartinis teatro vadovas Egidijus Stancikas. Jis teatrui vadovauja nuo 2008 metų.

Pretendentai turėjo pateikti teatro penkerių metų perspektyvinės veiklos programą, joje įvertinti teatro veiklą ir pateikti viziją apie grįstą kūrybinę veiklą, kūrinių sklaidą, kultūrines edukacines veiklas, planuojamas rinkodaros veiklas, infrastruktūros ir žmogiškųjų išteklių valdymą, finansinių išteklių valdymą, numatomas įstaigos vadybos bei veiklos naujoves ir pokyčius, taip pat kitą pretendento nuožiūra svarbią informaciją.

Pernai baigta dvylika metų trukusi Kauno dramos teatro rekonstrukcija, iš viso kainavusi 18,5 mln. eurų. E. Stancikas anksčiau teigė, kad sutvarkius techninę pusę ir užtikrinus, kad teatro erdvės būtų tinkamos kūrybai, norisi išnaudoti kūrybinį šių erdvių potencialą.

Konkursas turėtų įvykti per artimiausias tris savaites, nurodė A. Malinovskis.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jaronimas

Jaronimas portretas
O tai Kauno dienos toks stilius, trinti komentarus neįtinkančius liaupsėms? Dar kartą parašysiu. Prieš dabartinį vadovą nieko neturiu, tik klausiu, kam priiminėti įstatymus, nurodančius, kad teatro vadovas gali būti renkamas ne daugiau kaip 2 kadencijom iš eilės. Ką mes apgaudinėjame? Save, valstybę, ką???Stancikas jau atbuvo N kadencijų. Tai kaip čia yra??? Apsimetam kad nesilaikom įstaytymų o kada kiti juos pažeidžia labai piktinamės. Čia Lietuva

to LILIJAI

to LILIJAI portretas
Aciu jam , Aciu jam ACIU STANCIKUI vienam 111111111111

Lilija

Lilija portretas
Puiki antraštė.tik vienas kandidatas.tik jis to vertas . Sėkmės,Egidijau!
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių