V. Matijošaitis rado priežastį, kodėl vilniečiams vertėtų persikelti į Kauną

  • Teksto dydis:

Vilniečiai, kuriems nuo gruodžio pradžios daugiau nei 26 proc. brangsta šildymas, turėtų su pavydu žvelgti į Kauną. Taip mano Kauno meras Visvaldas Matijošaitis.

Kitaip nei sostinėje, Kaune šiluma, palyginti su lapkričiu, pinga 1,4 proc. O palyginus su praėjusių metų gruodžiu, Kaune šildymas kainuos net 22,5 proc. pigiau, skelbia miesto savivaldybė.

„Jei aš būčiau vilnietis, labai rimtai pagalvočiau apie persikėlimą į Kauną. Mūsų mieste pigiau kainuoja būstas, čia lygesnės gatvės ir mažesni eismo kamščiai, praktiškai išspręstas darželių trūkumas ir kur kas pigesnis šildymas. Racionalioms ir pinigus skaičiuojančioms jaunoms šeimoms – tai svarbūs dalykai“, – vardijo Kauno meras.

Bendrovė „Kauno energija“ šiuo metu baigia „Šilko“ katilinės naujojo biokuru kūrenamo vandens šildymo katilo įrengimo darbus. Naująjį katilą planuojama paleisti jau šį gruodį. Specialistų vertinimu, ši investicija gali dar labiau sumažinti šilumos kainą Kaune.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vadas

Vadas portretas
Gediminai, tu pats supranti, kad esi aklas, andriuko padus laižantis niekšelis.

ww

ww portretas
Atsakymas "klausimeliui". Tiek Kupcinskas seime,tiek Vilniaus piktzaizde yra vienodai blogai,nes rinkti i seima reikia zmones,kurie sugeba dirbti ir kurie dirbtu Lietuvos labui. Ne be reikalo pabreziu zodi "dirbtu",nes Kupcinskas tik kelnes tryne Kauno savovaldybeje ir toks nevykelis braunasi i seima? Abu dalykai yra blogai,sakyciau - labai blogai,nes Kupcinskas Kaunui buvp piktzaizde,kaip Vilniuj taboras.

Bedarbis Kupčinskas

Bedarbis Kupčinskas portretas
sėdi ir "komentuoja"pasikeisdamas su žmona besigirdamas kas "buvo,bet pražuvo". IEŠKOKIS DARBO, ANDRIUKAI, katino dienos baigėsi amžiams
VISI KOMENTARAI 28

Galerijos

Daugiau straipsnių