V. Matijošaitis atskleidė, kokia moteris galėtų atkreipti jo dėmesį

  • Teksto dydis:

Naujasis Kauno meras Visvaldas Matijošaitis prisipažįsta: kol kas sunku apsiprasti naujoje darbo vietoje. Jam iki šiol neįprasta, kai pavaldiniai kreipiasi „pone“. Tačiau labiausiai milijonieriui merui trūksta to, kad nebegali patarimo paklausti žmonos Irenos.

Naujasis Kauno meras Visvaldas Matijošaitis prisipažįsta: kol kas sunku apsiprasti naujoje darbo vietoje. Jam iki šiol neįprasta, kai pavaldiniai kreipiasi „pone“. Tačiau labiausiai milijonieriui merui trūksta to, kad nebegali patarimo paklausti žmonos Irenos.

„Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „Kitoks pokalbis“ V. Matijošaitis sakė, kad Anapus iškeliavusi žmona jo užmačioms dalyvauti rinkimuose nepritardavo. Bet šįkart, jeigu būtų žinojusi apie tiesioginius merų rinkimus, Irena, pasak naujojo Kauno mero, būtų neprieštaravusi.

„Jis sėdi ir sako, kad nesugalvoja, ką veikti. Anksčiau juk viską darydavo su mama“, – laidoje pasakojo Visvaldo sūnus Dainius. Jam antrino šeimos bičiulė Edita Mildažytė. Ji tikino, kad V. Matijošaitis be žmonos negali gyventi, atrodo, ir negyvena: „Manau, jis slepiasi nuo savo emocijų, slepia savo dvasinį pasaulį po darbais, veikla ir politika.“

Laidos vedėjos Aušros Kilkuvienės paklaustas, ar ryžtųsi vesti dar kartą, V. Matijošaitis be užuolankų atsakė – nesiryžtų. Jis tikino, kad likęs našliu padidėjusio moterų dėmesio nepajuto, nes vengia lankytis viešose vietose, vakarėliuose ir susibūrimuose. Anksčiau tai daręs tik dėl žmonos. Vis dėlto, klausiamas, kokia moteris turėtų galimybių atkreipti jo dėmesį, Kauno meras atsakė: „tik ryža“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

brandi

brandi portretas
Esu brandaus amžiaus, nemanau, kad vedybos tokiame amžiuje yra protingas sprendimas. Vieną kitą artimesnį draugą ar draugę turėti galima, su kuo smagu kartais leisti laisvalaikį, nueiti į renginius, bet, kad prisileisti žmogų labai arti- tai jau pavojinga. Na, nebent tai būtų ne lietuvis, kuris absoliučiai nieko nežinotų apie mano materialinę padėtį arba toks, kuris būtų lygiavertis visame kame. .

moterytė

moterytė portretas
Žiūrėdama laidą psichologiškai pailsėjau, nes negirdėjau savigyros, kitų menkinimo, ištęstų frazių... Net jei nepateisins mūsų(kauniečių) lūkesčių, tikriausiai, negalėsiu į šį žmogų žiūrėti su pasibjaurėjimu. Na, patinka jis man ir taškas.

Tikrai ,magde klausimeli

Tikrai ,magde klausimeli portretas
Ar dar nepavargai vis apie ta broske klausinet,taigi matom, kad tas pats zmogus vis rasineja,geriau dek berete ir eik i miesto svente,ten ir broskiu matysi,su kolegom apie mezgimo rastus padiskutuosi,o tai tas kompas visai akis sugadins
VISI KOMENTARAI 20

Galerijos

Daugiau straipsnių