Užliedžių gyventoja: kaip sumokėti už sunaudotą elektrą?

Prieš kelias dienas Užliedžių gyventoja socialiniame tinklalapyje pasidalijo nuotrauka, prie kurios puikavosi iškalbingas užrašas „kaip nurašyti elektros skaitliukų rodmenis?“. Laimei, nerimą gyventojai sukėlusi problema netrukus buvo išspręsta.

Nuotraukoje, kuri netruko sulaukti daugybės kitų užliediškių susidomėjimo, matoma, kad prieiti prie elektros skydinės maišo trukdo prie pat jos iškasta didžiulė duobė. Negana to, ji sklidina vandens, o šalia galima pamatyti ir padrikus elektros kabelius.

„Labai fainai, kad planuojama apšviesti vaikų žaidimų aikštelę. Tačiau išlenda įprastas darbo stilius, kai pradedama rausti ir paliekama. Duobė prie 8 numeriu pažymėto namo – įspūdinga. Klausimas: kaip nusirašyti skaitliukus ir sumokėti už sunaudotą elektrą?“, – duobės atsiradimo priežastį įvardija moteris ir priduria, kad ši padėtis gyventojus vargina jau tris savaites.

Ketvirtadienį „Kauno dienai“ susisiekus su bendrove ESO, atstovė ryšiams su visuomene Akvilė Adomaitytė patikino, kad kol kas apie šią situaciją nebuvo žinoma.

„Dėkojame, kad informavote, būtinai išsiaiškinsime, kaip galima šią problemą išspręsti“, – tikino ESO atstovė.

Neilgai trukus A. Adomaitytė portalą kauno.diena.lt informavo, kad šiuo metu Užliedžiuose vyksta apšvietimo stulpų montavimo darbai, todėl už šią problemą atsakinga Kauno rajono savivaldybė, kuri ir kuruoja minėtus darbus.

„Jau susisiekėme su rajono savivaldybe ir pranešėme, kad žmonės negali pasiekti elektros skydinės, tikimės, kad jie sureaguos operatyviai“, – vylėsi ESO atstovė.

Nors Kauno rajono savivaldybės atstovai buvo nepasiekiami iki pat ketvirtadienio vidurdienio, tačiau Užliedžių gyventojus kamavusi problema išspręsta greitai. Tą patvirtino ir šios gyvenvietės seniūnas Irmantas Šumskas, pasak kurio, jei apie bendrovės „Gistata“ atliekamus darbus ir sukeltus nepatogumus būtų žinota anksčiau, nepasitenkinimų buvo galima išvengti.

„Gyvenvietėje šiuo metu montuojami 27 nauji apšvietimo stulpai, tikrai nespėjame apeiti ir sutikrinti visų vietų. Kai tik gyventoja pranešė apie šią problemą, pasistengėme, kad ji būtų išspręsta“, – kalbėjo seniūnas.

Susisiekus su bendrovės „Gistata“ direktoriumi Giedriumi Stulpinu, pavyko sužinoti, kad duobė šiuo metu tikrai užtaisyta.

„Šiandien sulaukėme Užliedžių seniūno skambučio ir problemą išsprendėme. Apgailestaujame, kad tai sukėlė nepatogumų gyventojams, tačiau nuogąstauti tikrai nebuvo dėl ko – pavojaus žmonėms šioje vietoje nebuvo, o ir teritoriją ne veltui aptvėrėme „stop“ juosta “, – kalbėjo direktorius.

Pasak jo, jei gyventojams kyla nepatogumų dėl tokių ar panašių atvejų, visuomet reikėtų informuoti seniūną ar susisiekti su pačios įmonės atstovais. Paklausus, ar gyventojų nereikėtų iš anksto informuoti apie planuojamus darbus ir galimus nesklandumus, G. Stulpinas patikino, kad šią funkciją turi atlikti seniūnija.


Šiame straipsnyje: UžliedžiaiKauno rajonasrajono-naujienaelektros skydinėelektros stulpaiGistataskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

ats

ats portretas
okupacijos laikais tokiu sposu nebudavo

Agnė

Agnė portretas
Čia ne mokėjime esmė.Visa ,,razinka''tame,kad tampa populiaru ir madinga viską visus ir visur skųsti.Reikia nereikia...

gudrolei !

gudrolei ! portretas
o kodėl Gistata nežinojo tikrosios padėties ? Tris savaites reikėjo tą šunduobę užkasinėt ? Ka LSDP pasamdo darbams viskas daroma - ČEREZ ŽOPŲ !!!
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių