Už neleistiną reklamą ant automobilio – bauda iki 30 tūkst. litų

  • Teksto dydis:

Naujosios Išorinės reklamos įrengimo taisyklės jau taikomos ir reklamai ant automobilių.

Naujosios Išorinės reklamos įrengimo taisyklės jau taikomos ir reklamai ant automobilių. Visi transporto priemonių savininkai, ant kurių automobilių įrengtas reklaminis stendas ar skydas, turėtų suskubti išsiimti leidimus, praneša savivaldybė.

Nuo rugpjūčio 1 d. įsigaliojo naujos Išorinės reklamos įrengimo taisyklės, patvirtintos Ūkio ministerijos. Šios taisyklės galioja ir išorinei reklamai, įrengtai ant keleivinio kelių transporto priemonių, vežančių keleivius reguliariais vietinio susisiekimo maršrutais, taksi ir ant kitų transporto priemonių, kai išorinė reklama pateikiama ant reklaminio įrenginio (stendo, skydo, stulpo, vitrinos ir pan.).

„Ankščiau šių taisyklių reklamai ant automobilių negalėjome taikyti, dėl to būdavo įvairių piktnaudžiavimų. Nuo šiol visas išorines reklamas transporto priemonių valdytojai turės suderinti ir gauti leidimą", – teigė Kauno miesto savivaldybės Licencijų ir paslaugų skyriaus vedėjo pavaduotoja Sonata Šėlienė.

Viešosios tvarkos skyriaus atstovai mieste nuolat pastebi automobilius su reklamomis, kurie yra palikti tiesiog važiuojamojoje kelio dalyje ir trukdo eismui. Nuo šiol išorinės reklamos įrengimas ant transporto priemonės arčiau kaip 30 metrų nuo gatvės bei arčiau kaip 150 metrų nuo kelio ne gyvenvietėse turės būti suderintas ir su policijos pareigūnais.

„Įsigaliojus naujajai tvarkai, padidėjo ir bauda pažeidėjams. Už šių taisyklių nepaisymą bauda gali siekti iki 30 tūkst. litų", – teigė Kauno miesto savivaldybės Viešosios tvarkos skyriaus vedėjas Danas Bortkevičius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Reklamos profesionalai

Reklamos profesionalai portretas
Jeigu norite kad visi leidimai butu sutvarkyti kreipkite i profesionalus http://www.reklamosforma.lt/reklamos-paslaugos/reklama-ant-transporto-priemoniu/

Algirdas Grikšas

Algirdas Grikšas portretas
Turtingi verslininkai užsisako brangias ir stabilias reklamas, o pradedantys ieško būdų kaip pigiau išreklamuoti savo prekę ar paslaugą. Valstybės reikalai tik prastėja, o emigracija vis auga, nes net automobilio stogas apmokesdinamas.Klaidinga nuomonė, kad turtingi politikai geriau galėtų suprasti paprastus žmones ir jų verslo reikalus, Šie milijonieriai seimūnai daug kurtesni už bet kokį neturtingą politikierių. Jau akivaizdu, kad Lietuvą jie nuvarys kaip, kad kažkadaise nuvarė ją "nuvarė" Zecposlopitos šlektos.....

viskas

viskas portretas
Siulau susaudyti,o auto susprogdinti panaudojat atomine bomba,vistiek debilai virsijo kritine mase...
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių