Už ištikimybę „Kauno dienai“ – prizas

Kaunietis Audrius Lukoševičius užsiprenumeravęs "Kauno dieną" buvo pradžiugintas ir solidžiu priedu – "Topo centro" įsteigta dovana, 102 cm įstrižainės televizoriumi "Philips".

Dienraščio prenumeratos loterijos laimėtojui dovana šiandien įteikta per "Topo centro" naujos parduotuvės Kauno "Akropolyje" atidarymo šventę.

Loterijoje dalyvavo visi, kurie laikraštį keturiems likusiems šių metų mėnesiams užsiprenumeravo liepos 15–rugpjūčio 3 d.

"Nuoširdžiai sveikiname laimėtoją ir "Kauno dienos" vardu dėkojame už draugystę. Džiaugiamės, kad kas rytą dienraštį atsiverčia gausus ištikimų prenumeratorių būrys, kuriems galime pasiūlyti aktualiausias miesto, rajono ir Lietuvos temas", – įteikdami televizorių kalbėjo "Kauno dienos" valdybos pirmininkas Darius Gurskis ir valdybos atstovas Mindaugas Mickevičius.

"Džiaugiamės bendradarbiaudami su populiariausiu ir giliausias tradicijas turinčiu Kauno miesto dienraščiu bei galėdami ištikimiausius skaitytojus pradžiuginti vertingomis dovanomis", – sakė "Topo centro" generalinis direktorius Remigijus Štaras.

Gauta dovana besidžiaugęs A.Lukoševičius sakė, kad užsisakydamas laikraštį net negalvojo galintis laimėti prizą.

"Tiesiog norėjau pasinaudoti galimybe užsiprenumeruoti per akciją. Visą laiką prenumeruoju šį jūsų ir mūsų dienraštį, tik šiemet buvau pražiopsojęs terminus, tad jį skaitydavau darbe", – pasakojo daugybę metų pagrindinį miesto dienraštį skaitantis A.Lukoševičius.

"Kauno dienoje" jis pirmiausia ieško miesto aktualijų, naujienų. "Patinka, kad įvykiai, procesai panagrinėjami giliau, kad ieškoma pozityvumo", – sakė kaunietis.

Šis televizorius yra didžiausias kada nors A.Lukoševičiui loterijose atitekęs laimėjimas. Labiausiai prizu džiaugiasi A.Lukoševičiaus sūnus, kuris yra beisbolo aistruolis. Iki šiol jis, norėdamas per plačiaekranį televizorių stebėti savo mėgstamas varžybas, turėjo derintis prie šeimos.

Ši loterija dar kartą patvirtino, kad "Kauno diena" skaitoma įvairiuose šalies miestuose. Laikinojoje sostinėje gimęs dailininkas Vilmantas Marcinkevičius dienraštį skaito ir gyvendamas Vilniuje. Menininkas taip pat buvo vienas tų, kurie pasinaudojo prenumeratos akcija ir užsisakė dienraštį likusiems keturiems šių metų mėnesiams.

V.Marcinkevičius yra surengęs 30 personalinių parodų Lietuvoje, Danijoje, Prancūzijoje, Švedijoje ir Farerų salose. Menininkas dalyvavo Kopenhagos, Kelno ir Gento meno mugėse. Jis domisi ir portretais – yra tapęs Danijos karališkąją šeimą bei kitus žymius asmenis.

Skaitomiausias Kauno miesto ir Kauno rajono dienraštis rudenį švęs 70 metų jubiliejų. Artėjant šiai datai, prenumeratoriai gali sulaukti ir daugiau malonių staigmenų.

Bendrovės "Diena Media News" leidžiami dienraščiai "Kauno diena" bei "Klaipėda" yra vieninteliai, išeinantys šešis kartus per savaitę, pasirodantys ir pirmadieniais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Dabar galima

Dabar galima portretas
iš TEO užsisakyti internetinę TV. Nekainuos net 3 eurų mėnesiui.

as

as portretas
ir noriu teliko
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių