Ūkininkaujantis politikas nepritampa prie jaunalietuvių

Į prieštaringas istorijas įsivėlęs Kauno tarybos narys Kazimieras Nausėda pranešė nusprendęs palikti valdančiai koalicijai priklausančią frakciją „Jaunoji Lietuva“.

Lietuvos valstiečių liaudininkų ir Žaliųjų sąjungos Kauno skyriaus pirmininkas teigia, jog sprendimą trauktis priėmęs pats.

Tačiau jaunalietuvių lyderis Stanislovas Buškevičius tikina, jog tai buvo frakcijos sprendimas.

„K.Nausėdą pašalinti iš frakcijos nusprendėme praėjusį trečiadienį. Tokio sprendimo priežastį įvardinčiau taip – nenorime savo gretose turėti svetimos partijos nario, kurio veikla pastaraisiais mėnesiais yra labai prieštaringa“, – portalui 1kaunodiena.lt sakė jaunalietuvių S.Buškevičius.

Paprašytas apibūdinti kolegos veiklos prieštaringumą, S.Buškevičius minėjo prieš kelis mėnesius „Kauno dienoje“ aprašyta mįslingą kriminalinę istoriją, kai K.Nausėdos automobilyje mirė bulves prie prekybos centro pardavinėjęs žmogus – kaip įtariama, talkininkavęs žemės ūkio veikla užsiimančiam K.Nausėdai.

„Tragiška istorija nėra vienintelė ir pagrindinė priežastis. Kritinė masė kaupėsi lašas po lašo. Galima žmogiškai suprasti ir priimti tai, kad K.Nausėda savivaldybėje įdarbino du savo vaikus. Tačiau vėliau buvo peržengtos ribos. Buvo užsiminta: jei negausiu tam tikros darbo vietos, jei manimi nepasirūpinate, aš išeisiu iš frakcijos ir būsiu su tais, kurie duos darbą. Tai šantažo forma, ir mes neketiname su tuo taikstytis“, – teigė S.Buškevičius.

Yra duomenų, kad K.Nausėda gali papildyti grėsmingai aptrupėjusias socialdemokratų gretas miesto taryboje ir už tai bus apdovanotas neblogai apmokamu postu socialdemokratų kontroliuojamoje savivaldybės įmonėje „Kauno vandenys“.

„Kauno vandenų“ generalinis direktorius Vilius Burokas „Kauno dienai“ patvirtino, kad jau sulaukė pasiteiravimų apie galimybes įdarbinti jaunalietuvių frakciją palikusį politiką.

Pasak paties K.Nausėdos, jo apsisprendimą lėmė nesusikalbėjimas su vicemero S.Buškevičiaus partijos nariais ir nesiskaitymas su jo nuomone.

Politikas teigė ir toliau liksiantis valdančiojoje daugumoje, tačiau sprendimus nuo šiol priimsiantis vienas ir  politinių partnerių kol kas neieškosiantis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Mino

Mino portretas
Skaitau ir nu apsurdas ka ta buska duoda interviu jis mat norejo ismest nesamone ir melas visad viska nustumia ant kitu ,o Nauseda uz ora gauna per kupra,apsurdas visikas pats palikes seimas su jaunom mergim 20 i kakadu eterius blondinem eina o cia mat kriminalinio zmogaus nesinori eikit tik nera ten jokiu kriminalu beleka prisneka kazad ir tiki tauta ka raso svarbu pastumti ,uzginsiu Nauseda neblogas vyras atrodo o ir politikas neblogas nera taip kad smeiztu kitus taip kaip ji cia

manjana

manjana portretas
Jeigu nepritapo prie barbarų ir "visų galų " specialistų , tai kas belieka? Bulves augint, arba prie konteinerio " bomžavot" . P.S. Tik iš straipsnio sužinojau, kad tai --žaliūjų sąjungos vadukas. Vargšai žalieji...Užuojauta...Likviduokitės-protingiau atrodysit .

as

as portretas
Geras žmogus bent jau turi savo nuomone
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių