Tvarkiečių neveiklumas privertė trauktis Ž.Garšvą

Kauno taryboje iš partijos „Tvarka ir teisingumas“ frakcijos pasitraukė Židrūnas Garšva.

Politikas apie tai paskelbė ketvirtadienį vykstančiame savivaldybės tarybos posėdyje. Be Ž.Garšvos, tvarkiečių frakcijoje lieka Aušra Ručienė, Loreta Kekienė ir Vytautas Vasilenko.

„Nusibodo nieko neveikimas. Konkrečių pasitraukimo motyvų įvardyti nenorėčiau, nes tai būtų tik priekaištai frakcijoje liekantiems kolegoms, su kuriais ir toliau reikės dirbti taryboje“, - sakė Ž.Garšva.

Pasak jo, partijos Tvarka ir teisingumas frakcijoje nevyko jokia politinė veikla. „Ėjau į tarybą ir apleidau savo verslą ne dėl to, kad pasėdėčiau posėdžiuose“, - tikino politikas.

Kaip toliau ketina dirbti taryboje, Ž.Garšva kol kas neatskleidžia. Jis tik užsiminė, kad per dvi savaites ketina apsispręsti, o visos taryboje esančios frakcijos jau kviečia jį prisijungti.

„Kiekvienas žmogus turi teisę apsispręsti. Galiu tik priminti seną gerą patarlę: vienas lauke - ne karys“, - sakė tvarkietė A.Ručienė. Anot jos, frakcijoje jokių nesutarimų nebuvo.

Kauno tarybos  konservatoriai ir tvarkiečiai oficialiai nėra pasiskelbę opozicija. Pagal Vietos savivaldos įstatymą šios abi frakcijos dirba tarybos mažumoje.

Valdančiąją koaliciją Kaune sudaro Darbo partija, verslininko Visvaldo Matijošaičio vadovaujama koalicija „Vieningas Kaunas“, Liberalų sąjūdis, socialdemokratai, liberalcentristai ir jaunalietuviai.


Šiame straipsnyje: tvarka ir teisingumaskoalicija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Labai įdomu

Labai įdomu portretas
kokie pasitraukimo motyvai/

hahaha

hahaha portretas
taigi dabar pats kabinetų ir bendrovių plėšimo įkarštis. Visi, kas turėjo tokių kėslų, tiesiog privalo nežiopsoti ir jungtis Vieningą gaują.

Zaulius

Zaulius portretas
TT iš ratų - ratams lengviau.
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių