Troleibuse be kaukės buvęs vyras užsitraukė keleivių nemalonę

  • Teksto dydis:

Šiuo metu dalis žmonių pasiskirstę į dvi stovyklas. Vieni griežtai laikosi karantino reikalavimų, stropiai dėvi burną ir nosį dengiančias kaukes. Kiti – į suvaržymus žiūri pro pirštus. Neretai tenka stebėti šias skirtingas pozicijas atstovaujančių žmonių konfliktą.

Šiandien portalas skelbė, kad vienas neadekvatus vyras į Klaipėdos parduotuvę įėjo be kaukės, o paprašius ją užsidėti, išsitraukė lytinius organus. Šioje situacijoje akivaizdžiai susitiko skirtingų stovyklų šalininkai, kur vienas jų savo poziciją dėl kaukių dėvėjimo išreiškė ypač nebrandžiai.

Tačiau konfliktų dėl kaukių dėvėjimo kyla ir Kaune. Kauniečiai pasidalijo nuotrauka, kurioje užfiksuotas troleibusu be kaukės važiavęs vyriškis. Į portalą kauno.diena.lt redakciją parašiusi kaunietė piktinosi tokiu vyro elgesiu ir teigė, kad jis elgiasi labai neatsakingai. Žinoma, važiuoti be kaukės nėra tas pats, kaip būti be kaukės ir viešai demonstruoti lytinius organus, tačiau ir šiuo atveju visuomenės nepasitenkinimo priežastimi tapo nedėvima veido kaukė.

„Kaune, 16-ame troleibuse pastebėtas vyras be kaukės. Kodėl jis be kaukės, kai visi kiti keleiviai turi jas dėvėti, juk aplink siautėja koronavirusas“, – dėstė kaunietė.

Moteris svarstė, kad vairuotojas turėjo vyrą be kaukės išprašyti lauk iš troleibuso. Tačiau neatmetama, kad vyras į viešąjį transportą galėjo įlipti dėvėdamas kaukę ir vėliau ją nusiimti, tad vairuotojas galėjo to ir nepastebėti. Beje, ir patys keleiviai turi teisę sudrausminti žmones ir paprašyti, kad jie gerbtų kitus ir prisidengtų nosį bei burną.

Jei žmogus nesutinka užsidėti kaukės, jis gali užsitraukti ne tik visuomenės nemalonę, bet ir baudų. Už kaukių nedėvėjimą gali būti skiriama 500 eurų bauda. Jei nusižengiama pirmą kartą, tokiam asmeniui tektų susimokėti perpus mažesnę baudą, tačiau ir ji reikšmingai patuštins piniginę.


Šiame straipsnyje: viešasis transportasvyras be kaukėskeleiviaipasipiktinimasskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaukes būtinos uždarose vietose

Kaukes būtinos uždarose vietose portretas
Tai tegu ponas ir užsideda kauke, o nebūna pimpanosiu

Anonimas

Anonimas portretas
Masinės psichozės pasekmės... Ant tiek visi į kelnes pridėje jog ir saugus su kaukėmis apsisaugoje vieną be kaukės pamatę apsitriedžia.... Gerai avinams makaules praplovė, bet tai dar ne galas.

Privalu reaguoti

Privalu reaguoti portretas
Nėra ko stebėtis.Bukapročių visais laikais buvo ir bus.Jūs paklauskit tų, neigiančių gydytojų ir kitų mąstančių nuomonę,kokio jie išsilavinimo,ir bus aišku,kodėl jie neigia viską,ko patys nesugeba suvokti.Puiku,kad žmonės reaguoja į kvailių elgesį ir nesilaikymą nustatytos tvarkos.
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių