Trijų mergelių tiltas nebešiurpins

  • Teksto dydis:

Praėjusią savaitę pradėti pėstiesiems skirto Trijų mergelių tilto atnaujinimo darbai. Darbininkai sutvarkys ir nudažys turėklus, suremontuos betoninius tilto elementus ir įrengs apšvietimą.

Praėjusią savaitę pradėti pėstiesiems skirto Trijų mergelių tilto atnaujinimo darbai. Darbininkai sutvarkys ir nudažys turėklus, suremontuos betoninius tilto elementus ir įrengs apšvietimą, pranešė savivaldybė.

Pasak Miesto tvarkymo skyriaus vedėjo Aloyzo Pakalniškio, šiuo metu valomos ir gruntuojamos metalinės tilto turėklų konstrukcijos, kurios vėliau bus nudažytos antikoroziniais dažais. Taip pat bus sutvarkytos tarp turėklų esantys betoniniai tilto elementai.

„Šiuo metu jau išvedžioti nauji elektros kabeliai. Įrengus apšvietimą tiltas taps ne tik saugesnis, bet ir vizualiai patrauklesnis", – teigė Kauno miesto savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Remigijus Skilandis.

Apšvietimas bus įrengtas ir nuo tilto į Panemunės paplūdimį vedančiame pėsčiųjų take, kuriame iš viso bus pastatyta apie 70 apšvietimo stulpų.

1976 metais pastatytas pėsčiųjų tiltas per Nemuną jungia Panemunės šilą ir A. ir J. Gravrogkų gatvę, esančią Gričiupio mikrorajone.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tai

tai portretas
"sovietinis" palikimas. Reikia tą tiltą nugriauti

nu

nu portretas
Butinai irenkit vaizdo kameras prie Kauno pilies nes ten buvo apsviesta siena nakti o dabar ten kai kuriuos chuliganai isdauze kai kurie perdege,kas atsakingi Kaune uz apsvietimo prieziura visai nepriziuri.Tas pats prie triju mergeliu tilto jeigu irenginejat apsvietima nepamirskit ir kameru tuo paciu.

dar

dar portretas
reikia vaizdo kameras abejose tilto pusese ir jo viduryje irengti. Tada vandalam maziau nagai niezes naikinti turta. Na, aisku, ir policijai ne pro sali vakarais nors kelis kartus tilta pereiti
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių