Televizija atskleidė slaptojo D.Kedžio bylos liudininko veidą

Slaptojo liudininko pasakojimas D.Kedžiaus byloje viską apvertė aukštyn kojomis. Dėl jo parodymų krito aukščiausi policijos pareigūnai. Visa Lietuva apie jį kalba, tačiau iki šiol jo visuomenė nebuvo mačiusi. BTV laida “Lietuvos žinių tyrimas“ pirmadienį ketina parodyti slaptojo bylos liudininko veidą.

Laidos žurnalistai surinko informaciją, atskleisiančią slaptojo D.Kedžiaus bylos liudininko Mindaugo Žalimo gyvenimo detales. Kas jis toks, kaip atrodo, ką apie jį kalba jo draugai ir kokių priemonių buvo imtasi, kad jis būtų nutildytas.

Kodėl visgi M.Žalimas ryžosi liudyti dėl savo artimo draugo D.Kedžio planuotų žudynių? Naktinio klubo apsauginiu dirbęs M.Žalimas buvo apkaltintas sumušęs Baltarusijos pilietį. Po įvykių, vos nepasibaigusių jo laisvės atėmimu, vyras ryžosi duoti svarbius parodymus generalinės prokuratūros darbuotojams. Galbūt D.Kedžio bičiulis nebūtų tam ryžęsis, bet sulaukė perspėjimo, kad prieš jį bus suklastota byla, skelbiama laidos anonse.

„Mes žinome, kad M.Žalimas jaudinosi dėl įvykio, kuris įvyko prie naktinio klubo. Nukentėjęs baltarusis patyrė labai sunkią traumą ir jo gyvybei grėsė pavojus. Tačiau, mūsų žiniomis, nusikaltimą padarė kitas žmogus, kuris mušė Baltarusijos pilietį ir yra davęs prieštaringus parodymus. Būtent po nepagrįstų kaltinimų D.Kedžio draugas suprato, kad policija jį išdavė ir siekia “pasodinti", – sakė laidos prodiuseris Vytautas Masalskis.

Laidos rengėjai žada pateikti autentišką medžiagą iš galiūnų varžybų, kuriose ne tik dalyvavo, bet ir jas vedė slaptasis liudininkas M.Žalimas. Žiūrovai išgirs, ką apie jį sako garsūs galiūnai Žydrūnas Savickas ir Vidas Blekaitis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ruta

ruta portretas
man geda klausytis, kaip jis gali vadintis ar ji kas vadinti Drasiaus Kedzio biciuliu. Tokiu jis niekada nera buves, niekas is artimiausios kedzio aplinkos apie ji nieko nezino. tai eilinis papirktas samokslininkas, ismokes mintinai prokuroru liudijimus, jiems naudingus

laisvas laikrastis

laisvas laikrastis portretas
„Lietuvos žinių tyrimas“ surinko informaciją, atskleisiančią slaptojo D.Kedžiaus bylos liudininko Mindaugo Žalimo gyvenimo detales. Kas jis toks, kaip atrodo, kuo gyvena, ką apie jį kalba jo draugai ir kokių priemonių buvo imtasi, kad jį nutildyti – visa tai jau šiandien sužinos BTV žiūrovai. ________________________________ Visus iki šiol slėptus dalykus "Lietuvos žinių tyrimas" atskleis visuomenei jau šiandien 21 val. per BTV.

1-ai

1-ai portretas
O iš kur tu , Rūtele , žinai , kad jis buvo papirktas , nepapirktas.....Jis suka savo kailį ir išduoda savo bendrininkus - JIS TO NESLEPĖ NUO PAT PIRMO PARODYMO....Sakė ,- jeigu jie su manim taip ( neišsuka ) tai aš jiems padėsiu įrodymus....Ir padėjo...Ir krenta galvos , bet tyrimas nepasistūmėja nė per milimetrą....
VISI KOMENTARAI 150

Galerijos

Daugiau straipsnių