Teks pakratyti piniginę: nuo spalio Kaune brangs šildymas

Kaune nuo spalio 1 d. brangsta šildymas, pranešė „Kauno energija". Kaina kyla 1,3-1,4 proc. už šilumos kilovatvalandę (kWh) arba apie 0,5 ct.

Bendrovė tvirtina, kad šildymas brangsta mažiau nei tikėtasi.

Šilumininkų teigimu, iš Kauno termofikacijos elektrinės perkamos šilumos kaina nuo šių metų spalio 1 dienos kils 1,6 proc., sąlyginio kuro kaina yra 2 proc. didesnė, o dujos kainuoja beveik 2,6 proc. daugiau nei 2011 m. liepos mėnesį.

Galutinė vienanarė šilumos kaina, kai šiluma tiekiama iš vartotojams priklausančių individualių šilumos punktų, anot bendrovės, sudarys 26,53 ct/kWh (be PVM), o galutinė vienanarė šilumos kaina, kai šiluma tiekiama iš tiekėjui priklausančių grupinių ar individualių šilumos punktų – 28,54 ct/kWh (be PVM).


Šiame straipsnyje: šildymas

NAUJAUSI KOMENTARAI

IR VĖL TAS PATS

IR VĖL TAS PATS portretas
Reikės tada atsisakyti šildymo paslaugų,nes už nieka mokėti pinigus neapsimoka.Dabar žiemos nėra šaltos.Galima ir iš vidaus lauko sienas apsišiltinti,o kambariai ir nuo maisto darymo gali apšilti,nuo televizoriaus.Ir organizmas bus atsparesnis ligoms.

edga

edga portretas
as nesuprantu kas cia darosi pas mus lietuvoi viskas brangiausia dar kaune sildymas brangsta ar jus debilai? tai kaip zmonem gyvent sedi seime tukstanciais gauna ir sedi laimyngi o kitiems zmonem kur gauna minimuma mokescius moket ir ka paskui badaut pagalvokit jus patys galetu sita zinute nukeliaut kokiam kubiliui paziureciau kaip jis pragyventu menesi laiko uz 600-700 ir dar plius ziema kaip uz siluma moket reike daugiau negu gauni..........

lietuvis

lietuvis portretas
padovanok savo buta silumininkam
VISI KOMENTARAI 45

Galerijos

Daugiau straipsnių