Svarbiausias vestuvių akcentas – nuotaka ir jaunikis

Kauniečiai psichologė Erika Drulytė ir verslininkas Mindaugas Gineika būsimoms vestuvėms ruošiasi be didelio streso. Jie nori, kad ta diena buvo vienintelė ir nepamirštama, todėl kitiems jaunavedžiams pataria daugiau paisyti savo norų, mažiau galvoti ką pasakys kiti.

Pirmiausia ieškojo vietos

Rugpjūčio mėnesį numatytų vestuvių planuotoja – pati Erika. Mergina džiaugiasi, kad šiuo metu nedirba ir gali sau leisti rūpintis tikrai nemažai laiko atimančiu šios šventės rengimu. Apie profesionalių vestuvių planuotojų paslaugas pora pagalvojo, tačiau nesusigundė.

"Kai kurie žmonės ir per du mėnesius vestuves susiorganizuoja, tad, mano nuomone, šiais laikas viskas įmanoma. Iš tiesų, kai pagalvoji apie vestuves, kuriose esi pats dalyvavęs, suvoki – tikrai juk ne pakvietimas ar stalo puošmenos įsimena. Svarbiausia būna sklandančios emocijos ir jaunikis su nuotaka.", – sako Erika.

Nuo Naujųjų pradėję planuoti savo vestuves būsimieji jaunavedžiai pirmiausia pradėjo ieškoti pokylio vietos. Pasirodo, rasti vietą netoli Kauno, kur galėtų tilpti 80 svečių, – ne taip ir paprasta. Erika ir Mindaugas praplėtė atstumą ir pasirinko Burbiškių dvarą, kuris nuo Kauno nutolęs maždaug 135 km atstumu.

Vadovaujasi savo norais

"Vestuvių planavimas užima tikrai labai daug laiko. Pirmiausia dėl to, kad fotografų, vedėjų, floristų ir kitų siūlomų paslaugų pasiūla yra be galo didelė. Sunku išsirinkti, be to, nežinai, ar siūloma kaina yra reali ar perdėta", – Erikai nemažai padeda jau susituokusios draugės. Tarkime, vestuvių vedėją Vytenį Kazlauską ji nusižiūrėjo iš praėjusią vasarą įvykusių draugų tuoktuvių.

Tad vis dėlto, nuo ko pradėti planuoti vestuves? "Nuo jaunikio", – juokiasi Erika. Visa kita priklauso nuo poros: ar joms svarbiausia vieta, o gal astrologo apskaičiuota vestuvių data.

"Bet kokiu atveju, bus sunku. Tačiau reikia atsiminti: kad ir kas atsitiktų – tai ne pasaulio pabaiga. Esate sveiki, gražūs, vienas kitą suradote – čia didžiausias laimėjimas", – kaunietė ragina per vestuvių planavimo įkarštį nepamiršti, kad svarbiausia vestuvėse yra jaunikis ir nuotaka bei jų meilė.

"Susitelkite ties savo norais, nes jūs tuokiatės ir tai yra jūsų šventė. Mažiau imkite į širdį, ką šneka aplinkiniai, o galvokite, ko norite jūs. Jei nueisi į savo šventę, o ten bus ne tavo šventė – ar tikrai jausiesi laimingas?" – retoriškai klausė Erika.

Suknelė – balta ir didelė

Nors pora dėl pagrindinės savo vestuvių vizijos sutaria, Mindaugas būsimąją savo žmoną nuolat skatina netaupyti, nes tokia diena bus tik kartą gyvenime. Erika, atvirkščiai, kai kuriais atvejais būtų linkusi ko nors atsisakyti, o pinigus pataupyti kad ir povestuvinei kelionei.

Anot jos, kad ir kokio biudžeto vestuves planuotumei, kiekvienai porai pagal jos kišenę tai bus didelės išlaidos. Šventės vietos nuoma, renginio vedėjas, fotografas, aplinką dekoruosiantis floristas, gyvos muzikos atlikėjas, pakvietimai ir, žinoma, vestuvinė suknelė.

"Suknelė tikrai bus balta ir didelė – kada aš daugiau gyvenime galėsiu tokią apsivilkti?" Tačiau kol kas apie ją nespėjo daug pagalvoti. "Šiuo metu vadovaujuosi principu: po vieną žingsnelį į priekį. Atlieku vieną darbą, pasidedu pliusiuką ir keliauju toliau. Kitaip, pradėjus galvoti apie visus darbus vienu metu, iš tiesų apima stresas. Kai atliksiu pagrindinius darbus, tada jau ramiai imsiu rinktis suknelę", – šypsosi Erika. Mergina suknelės labai nesureikšmina – tikrai specialiai jai pasiūti nesamdys dizainerio, o išsirinks kuriame nors suknelių salone.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Charlessurry

Charlessurry portretas
wh0cd315249 [url=http://buytrazodone2011.top/]buy trazodone online[/url] [url=http://zithromax365.top/]where can i buy zithromax[/url] [url=http://buyampicillin100.gdn/]ampicillin[/url] [url=http://buyalbendazole-3.top/]buy albendazole[/url] [url=http://furosemide2012.gdn/]furosemide 20 mg sales[/url] [url=http://buycytotec-4.gdn/]over the counter cytotec[/url] [url=http://nolvadex0.gdn/]where can you buy nolvadex[/url]

savas

savas portretas
Nuostabus ...,o plaukuciai, tai neapsakomo grozio.! Būkite laimingi!!!

Va taip va

Va taip va portretas
Kam neidomu lai neskaito! Artėja vestuvių sezonas, tad manau daugeliui jaunimo aktuali tema. Sekmės jaunavedžiams ;)
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių