Šunį iš 5-to aukšto išmetusį vyrą įsiutino sudraskytos kelnės

Kauno miesto apylinkės teismas skyrė piniginę baudą Arūnui Mečislovui Svolkinui, per langą išmetusiam savo šunelį.

Šiemet vieną spalio vidurdienį Baltijos prospekto gyventojai tapo liūdno reginio liudininkais. Jų akyse ant žemės žnektelėjo nedidelis mišrūnas. Šunelis nugaišo vietoje.

Sujaudinti žmonės iškvietė policiją, kuri išsivežė šunelį per langą iš 5-to daugiabučio aukšto išmetusį A.M.Svolkiną.

Teismo skirtą bausmę A.M.Svolkinas priėmė be kritikos. „Ko nusipelniau, tą ir gavau. Man skirtą baudą sumokėsiu“, – pripažino kaltinamasis.

Vyras pasakojo, kad nedidelį šunelį, vardu Nika, jo šeima augino nuo mažens. Lemtingą dieną Nika buvo sulaukusi garbaus šuns amžiaus – jai buvo 13-ka.

Tragedijos dieną šeimininkas girtavo. Vėliau policija jam nustatė beveik 3 promilių girtumą. Tačiau net ir būdamas stipriai apsvaigęs A.M.Svolkinas pastebėjo, kad Nika į skutelius sudraskė jo mamos sportines kelnes.

Dėl tokio šuns elgesio įsiaudrinęs A.M.Svolkinas čiupo šunelį ir sviedė per langą. „Blaivas taip nebūčiau padaręs“, – pripažino vairuotoju dirbantis vyras.

52-ejų A.M.Svolkinas pripažino, kad šunelis kėlė rūpesčių. Gyvenant daugiabutyje teko jį vedžioti į lauką. Anksčiau šeima gyveno Aušros gatvėje ir rūpesčių dėl keturkojo pasivaikščiojimų nekildavo, nes šeima turėjo savo kiemą.

Šuns mirties kaltininkas tikino, kad iki to nelemto įvykio rankos prieš Niką nebuvo pakėlęs.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Taip

Taip portretas
Šunys labai nemėgsta girtų. Manau, kad tą žiaurų girtuoklį patį reikėjo išmesti per langą, išmetė šunį, nieko jam nereiškia ir žmogų išmesti, iš girtuoklių visko galima tikėtis.

tokiam

tokiam portretas
debiluj uz tokius darbus tai reiktu kankoreziais subine uzkist kad kai siktu draskytu subine!!!

ugne

ugne portretas
vienas zodis-atmata....
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių